Ungå Sovetabletter

Slik faller du i søvn uten sovemedisin

- bruk avspenning til å falle i søvn, så slipper du å ligge våken.

 
God natt og sov godt
Motvirker stress som årsak til søvnløshet. Avspenning virker bedre end sovemedisin og så har det ingen bivirkninger. Avspenning gjør det lett å falle i søvn.
Hjelpe til å stresse ned og slappe av, så du lett kan falle i søvn. Avspenning og avlappende musikk virker bedre. Så hvorfor bruke sovemedisin
 
NB! Disse CD`ene er på vei ut av vårt sortiment, det er mulig de vil være tilgjengelig kun som mp3 nedlastning senere.
 

Sovetabletter - nei takk

Sov Godt er skapt til deg som sliter med å falle i søvn, lider av søvnløshet eller ofte våkner om natten.
For deg som vil unngå å ta sovemedisin. Behagelig stemme og rolig musikk får deg til å falle stille og rolig i søvn.
 
Søvnlaboratoriet (i Danmark) har for mange år siden, da Cd`en utkom for første gang rost den i en avisartikkel. Flere anmeldere har gitt opp å anmelde den, da de har faldt i søvn innen de fikk høre slutten. Den er solgt i flere enn 10.000 eksemplarer til sammen i ulike land.
 
En af de mange bivirkninger ved sovemedicin er at det giver træthed næste dag - hangover
Afspænding virker bedre end sovemedicin fordi det får hjernen til at skifte bølgelængde.
 

Unngå sovemedisin - avspenning virker bedre

Sovepiller har bivirkninger - riktig dårlige bivirkninger. Generelt er sovepiller vanedannende og kan bli starten på et medisinmisbruk, hvis man ikke passer på. Sovepiller virker den første korte perioden, men deretter kan man ikke falle i søvn uten sovemedisin.

Når man har tatt sovepiller en stund, blir man nødt til å ta større dose for å få virkning - man utvikler en såkaldt toleranse.

En av de andre bivirkningene er at hvis man ikke tar medisinen i god tid (helst en time) før man skal legge seg, så opptas sovemedisinen langsommere og virker stadig videre dagen etter på den måten at det gjør deg sløv (hangover).

Som en siste utvei kan man måtte bli nødt til å bruke sovemedisin, men da burde man unngå å bruke det mere enn i 14 dager. Bruk heller avspenning når du skal falle i søvn, det har ingen bivirkninger.

Afspænding og blid musik gør tankerne rolige og får hjernen til at skifte bølgelængde og har ingen bivirkninger og du vågner udhvilet næste dag
Mentaltræning kan bruges af alle mænd og kvinder unge som gamle.
 
 

Hvorfor virker avspenning og rolig søvndyssende musikk bedre enn sovepiller?

Cd`en består av avspenning med stille, rolig og avdempet bakgrunnsmusikk. Avspenningen får deg til å falle til ro og dermed falle i søvn. Avpenning er et utrolig godt hjelpemiddel. Avspenningen får din hjerne til å skifte bølgelengde, så det blir lettere å falle i søvn. En søvndyssende, rolig stemme fører deg stille og rolig inn i søvnen.

Kenneth Plon`s milde, avdempende og rolige musikk øker virkningen. Musikken hjelper dermed også hjernen til å skifte til nattens bølgelengde. Etter hvert som stemmen og musikken blir mer og mer langsom, blir det mer og mer vanskelig å unngå å falle i søvn. God natt og sov godt.
 
Du faller hurtigere i søvn
Du våkner mer uthvilt neste dag
Du slipper bivirkninger fra sovemedisin
 
Virker bedre enn sovepiller!
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 
 

There are no products matching the selection.