Yoga-avspenning for barn og voksne

Yoga avspenning for barn og voksne.

 

Avspenning er sunt – en påstand som er vanskelig å argumentere i mot?

Yoga for barn og voksne
 
Avspenning skaper ro, balanse og psykisk overskudd. En god motpol til et moderne liv som er mer preget av stress?
Har du prød bare en enkelt yoga time ved du kanskje, at de fleste yoga leksjoner avsluttes med en avspenningsøvelse kaldt Yoga Nidra. Alle ligger på en matte på gulvet, mens instruktøren med en rolig stemme og kanskje rolig baggrunnsmusikk sier noe i retningen av: Flytt oppmerksomheten helt ned i tærne. Merk hvordan dine tær blir varme, avslappet og tunge. La nå din oppmerksomhet gli videre ut i hele foten …. Osv.

Etter noen få minutter sover ca. en tredjedel av gruppen.

Kunne det tenkes at denne delen av yogaen kunne forsterkes ved hjelp av understøttende musikk og en stemme som langsomt blir mer og mer sløvende? Kunne det også brukes som et særdeles effektiv sovemiddel? Det er akkurat det "Sov Godt" CD`en/mp3`en tilbyr i en så effektiv kombinasjon at det faktisk er målt til å virke bedre enn sovemedisin for voksne og tenåringer. 

MEN HVA SÅ MED BARNA – DE FÅR VI IKKE TIL Å LIGGE STILLE SÅ LENGE?

Nei, det gjør vi ikke, men med en veldig kort avspenning, som er laget på barnas nivå, med ord som barna forstå - etterfulgt av en fantasireise hvor ditt barn hele tiden blir rost. Ja, det får faktisk de fleste barna til å gire ned og lande. Avspenningen skal være kort, maks 2 minutter, ellers blir barna hektet av. Der etter skal ditt barn bli grepet av den historien som følger etter. Det lykkes når ditt barn er hovedpersonen i historien og hele tiden blir rost av de andre personene i fortellingen. 

Barns søvnbehov

Problemer ved leggetid?

Omtrent halvparten av alle foreldre til barn helt opp til 8-10 år opplever problemer med å få barna til å legge seg til tiden. Disse historiene som virker, får ofte dette problemet til å forsvinne som dug for solen. 

Problemer med barn som kommer tassende i løpet av natten.

Ca. 1/3 av alle foreldre til barn helt opp til 8-9 år opplever problemer med barn som kommer inn i foreldrenes soveværelse i løpet av natten.
Veldig mange opplever at barna sover i fars og mors seng til de er bltt alt for gamle til det. Disse historier som virker kan brukes som en del av løsningen. Les her hvordan en mor løste det.

Barn som vokner om natten er utrygge?

Ja, men de fleste foreldre sørger for trygghet hele tiden. Barn kan bli redde for alt mulig, men det er ikke en grunn til å komme inn i mors og fars seng! Det kan fort bli en rutine og vane. Når barna begynner å hører disse Cd'er/mp3, sover veldig ofte barna hele natten igjennom, noe som rett og slett er fordi avspenningen får barnet til å sove dypere.
 
Dypere søvn med avspenning

Er ikke dette kun en tynn påstand?

Det viktigste i et barns verden er kjærlighet fra foreldrene, besteforeldre m.m. – Helt enig, men hva er galt med et supplement? Prøv å se på de tilbakemeldinger andre foreldre skriver om virkningen på deres barn her >>>

Nedenfor finner du produkter til voksne og barn i ulike aldersgrupper. Til barn anbefaler vi dobbelt-CD`ene/mp3`ene som de aller beste i forhold til søvnproblematikken.  

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du Er Super God covers

  Du er super god (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 368,00 CD: kr 448,00

  NYHET!
  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

 2. "Du er toppen" cover

  Du er toppen (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 368,00 CD: kr 448,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

 3. "Dine Glade barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 4. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Bonus cd/mp3 "Alle liker meg" og "Glad på skolen" følger gratis med i denne pakken

 5. "Glade barn" rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 6. Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 7. Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke covers

  Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 8. Rabattpakke "Du er helt unik" covers

  "Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Bonus cd/mp3 "Glad på skolen" følger gratis med i denne pakken.

 9. "Du er helt fantastisk" cover

  Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
  Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.

 10. "Du er helt perfekt" cover

  Du er helt perfekt (8 - 12 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
  Dobbelt CD/mp3 filer. Hvis ditt barn ikke vil gå i seng om kvelden er dette en virkelig god mulighet. Barn ber rett og slett om å få komme i seng for å høre den. Dobbel CD/mp3.

 11. "Du kan" cover

  Du kan (8 - 12 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 228,00
  "Du kan" skaper selvfølelse og selvtillit, glede, indre ro og trivsel til barnet ditt.

 12. "Du er helt unik" cover

  Du er helt unik (8-12 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 228,00
  "Du er helt unik" er til barn fra ca. 8 til 12 år. Slik som barnet opplever det, så er dette to gode og spennende historier, og barnet er selv hovedpersonen. I virkeligheten er det mentaltrening.

 13. "Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

  "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 14. "Du er god nok" rabattpakke

  "Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 476,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

 15. "Du er herlig" cover

  Du er herlig (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
  Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......
  Dobbel CD/mp3.

 16. "Du er vidunderlig" cover

  Du er vidunderlig (3 -7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
  Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

 17. "Du er noe helt spesielt" cover

  Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 228,00
  "Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

 18. "Du er god nok" cover

  Du er god nok (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 228,00
  Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

per side