Mitt barn vil ikke sove - lyse kvelder

Lange, lyse kvelder = søvnproblemer?

Sovner ikke barnet ditt når det er lyst, se her:

Til drømmeland med et smil: Forestill deg at god musikk og rosende ord sender ditt barn til drømmeland med et smil om munnen:
 
 • "Du er god"
 • "Du er den beste"
 • "Jeg liker deg veldig godt"
 • "Du er noe helt spesielt"....

Dette faller barnet ditt trygt og godt i søvn til - og våkner glad og uthvilt neste morgen.

 

Trøtt jente

 

Flytt fokus fra søvnproblemer til hygge og ro

Nå er dte slutt med: "Mamma, jeg er tørst". "Mamma, jeg får ikke sove". "Mamma, jeg er reddd". "Mamma, jeg er varm". "Mamma, jeg er kald". "Mamma, jeg må tisse". "Mamma, det klør på nesen min". "Mamma, bamsene mine kan heller ikke sove".

De litt større barna: "Jeg er ikke trøtt". "Jeg skal bare spille ferdig". "Kan jeg ikke være oppe litt lenger?"

Med disse historiene flyttes fokus fra at det er lyst ute, tilat det er hyggelig å legge seg.
 
 
Skolestart
 

sove

 

Her er løsningen du ikke trodde var mulig!

Når barnet/barna dine har hørt disse "historiene i noen dager, er ofte problemet løst. Noen barn ber om å få legge seg. "Skal jeg få høre historiene, kan jeg høre to?" Gled deg - resultatene er fantastiske.

 
Mamma, jeg er så trøtt. Mamma jeg kan ikke skynde mig
 
 
Skolestart

Derfor virker det

Du hjelper ditt barn til å slappe av når det er sengetid. Det skjer når barnet ditt lytter til hstoriene og øvelsene med avspenning. Avspenningen gjør at søvnen blir dypere og historiene gjør at barna blir glade. Barn som f.eks. er redde, slutter å være redde. Den dype søvnen gjør at barna ikke våkner om natten.
 
"Du er veldig god". "Du er helt fantastisk". "Du er noe helt spesielt". Når den rolige stemmen og bakgrunsmusikken fører ditt barn til drømmeland med slike beskjeder, faller barnet ditt i søvn med et smil om munnen og drømmer gode og trygge drømmer. Som en fantastisk bieffekt styrkes brnets selvfølelse og robusthet.
 

Vil ikke barnet ditt sove i egen seng?

Kan det tenkes at det er lettere å få barnet ditt til å sove i sin egen når det blir morsomt å legge seg, samtidig som redsel forsvinner?

 

Carsten Sommerskov

 

Erfaring som virker

Carsten Sommerskov har jobbet med barns søvnproblemer i over 35 år. Bare de siste 4 årene har han møtt rundt 10.000 foreldre gjennom sitt foredrag Glade Barn og Voksne, hvor barns søvnproblmener bl.a. er en del av programmet. Produktene er derfor basert på stor kunnskap og mange års erfaring med barns søvnproblemer.
 
Skolestart

Barn som ikke vil sove faller i søvn og sover trygt og godt

Ja, vi elsker våre barn av hele vårt hjerte, men det er også så viktig med litt tid til voksen liv, ellers blir det ikke nok overskudd til barna. Er du ikke enig? Kanskje trives foreldre litt bedre når de også får litt ro og tid til seg selv uten barn?
 
Se her to brev fra en mor.
(legg merke til datoene = en uke inkl. forsendelse)
4. august.
 
Hei på dere.
Jeg har en sønn på 4 ½ år som jeg har store problemer med å få til å sove. Det er synd for ham fordi han har ikke noe glede ved å skulle legge seg, og jeg selv holder på å gå helt opp i limingen av dette, da det ofte tar 2 timer før han sovner … I min frustrasjon og søken etter hjelp, støtte jeg på dere i en søkning om søvnproblemer og tenkte om det var noen av deres produkter dere kan anbefale, når det dreier seg om barn?

Jeg har virkelig brukt for noen metoder for å komme på rette kurs igjen, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å få ham til å finne ro og tilfredshet ved å skulle sove. Det er sikkert noe jeg gjør, da han legger seg fint til å sove når han er hos faren sin. I korte trekk følger jeg de samme ritualer som faren - nattøy på - børste tenner - lese historie i sofaen - en sang når han blir lagt …
 
Når jeg så har sagt godnatt og forlatt rommet kommer han enten ut eller ligger og snakker og spør om ting … og kan ikke finne ro og henter ting eller roter rundt og det kan ta opp til 2 timer før han overgir seg …

Det ville være skjønt, hvis dere mente, at jeg kan kjøpe noe fra dere, så jeg kan få løst dette.
På forhånd takk.
Vennlig hilsen
Annette

Nytt brev
11. august.

Hei Carsten

Tusen takk for den hurtige ekspedisjonen. .. Dine historier har til nå gjort stor lykke - Sønnike har tatt godt i mot dem og det har virket - han er rolig, når han skal sove, så sovner han fort og er veldig glad om morgenen. Så skjønt Takk!
Mange glade hilsener fra
Annette

E-post fra en bestemor:

Hei
Jeg kjøpte rabattpakken "Glade Barn" til mine barnebarn "Jonas" på 6 år og "Lise" på 10 år. Da jeg vet at min datter har slitt i mange år med å få spesielt "Lise" til å falle i søvn. Det har vært en stor fortvilelse for alle parter.

Jeg kom over hjemmesiden med CD`ene og spurte min datter om det hadde vært noe å prøve. Det ville de gjerne. De fikk CD`ene for 3 dager siden. Allerede først kvelden "Lise" hørte på historiene falt hun i søvn på 15 minutter og det har gjentatt seg nå i 3 dager! Det er helt utrolig. Det er første gang på flere år at hun har sovnet så hurtig, før tok det opp til 2 timer og noen ganger lengre.

"Jonas" elsker også historiene og jeg er så glad på min datters vegne, at de nå endelig får fred og ro på kvelden. Dette må være den beste og mest meningsfulle gaven jeg har gitt til de, så hils Carsten og si hjertelig takk for at han har laget disse flotte historiene til barn.
Hilsen Solfrid
Les mer:
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du Er Super God covers

  Du er super god (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  NYHET!
  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

 2. "Du er toppen" cover

  Du er toppen (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

 3. "Dine Glade barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 4. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Bonus cd/mp3 "Alle liker meg" og "Glad på skolen" følger gratis med i denne pakken

 5. "Glade barn" rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 6. Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 7. Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke covers

  Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 8. Rabattpakke "Du er helt unik" covers

  "Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Bonus cd/mp3 "Glad på skolen" følger gratis med i denne pakken.

 9. "Du er helt fantastisk" cover

  Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.

 10. "Du er helt perfekt" cover

  Du er helt perfekt (8 - 12 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Dobbelt CD/mp3 filer. Hvis ditt barn ikke vil gå i seng om kvelden er dette en virkelig god mulighet. Barn ber rett og slett om å få komme i seng for å høre den. Dobbel CD/mp3.

 11. "Du er helt unik" cover

  Du er helt unik (8-12 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 198,00
  "Du er helt unik" er til barn fra ca. 8 til 12 år. Slik som barnet opplever det, så er dette to gode og spennende historier, og barnet er selv hovedpersonen. I virkeligheten er det mentaltrening.

 12. "Du kan" cover

  Du kan (8 - 12 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 198,00
  "Du kan" skaper selvfølelse og selvtillit, glede, indre ro og trivsel til barnet ditt.

 13. "Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

  "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 14. "Du er god nok" rabattpakke

  "Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

 15. "Du er herlig" cover

  Du er herlig (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......
  Dobbel CD/mp3.

 16. "Du er vidunderlig" cover

  Du er vidunderlig (3 -7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

 17. "Du er noe helt spesielt" cover

  Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 198,00
  "Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

 18. "Du er god nok" cover

  Du er god nok (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 198,00
  Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

per side