Mitt barn vil ikke sove

Vanskelig og sovne på kvelden?

 

Trøtt jente 

Kanskje ditt barn også kan sovne lettere og raskere?

Vi kjenner nok alle til problemet. Barna syns ikke de er trøtte eller har vanskelig for å roe seg ned.
 
Til drømmeland med et smil: Forestill deg at god musikk og rosende ord sender ditt barn til drømmeland med et smil om munnen:
 
  • "Du er god"
  • "Du er den beste"
  • "Jeg liker deg veldig godt"
  • "Du er noe helt spesielt"....

Dette faller barnet ditt trygt og godt i søvn til - og våkner glad og uthvilt neste morgen.

 

Trøtt gutt på skolen

 

Flytt fokus fra søvnproblemer til hygge og ro

Nå er det slutt med: "Mamma, jeg er tørst". "Mamma, jeg får ikke sove". "Mamma, jeg er reddd". "Mamma, jeg er varm". "Mamma, jeg er kald". "Mamma, jeg må tisse". "Mamma, det klør på nesen min". "Mamma, bamsene mine kan heller ikke sove".

De litt større barna: "Jeg er ikke trøtt". "Jeg skal bare spille ferdig". "Kan jeg ikke være oppe litt lenger?"

Med disse historiene flyttes fokus fra søvnproblemene til at det er hyggelig å legge seg.
 
 
Skolestart
 

sove

 

Vi har løsningen!

Når barnet/barna dine har hørt disse "historiene i noen dager, er ofte problemet løst. Noen barn ber om å få legge seg. "Skal jeg få høre historiene, kan jeg høre to?" Gled deg - resultatene er fantastiske.

 
Mamma, jeg er så trøtt. Mamma jeg kan ikke skynde mig
 
 
Skolestart

Derfor virker det

Du hjelper ditt barn til å slappe av når det er sengetid. Det skjer når barnet ditt lytter til hstoriene og øvelsene med avspenning. Avspenningen gjør at søvnen blir dypere og historiene gjør at barna blir glade. Barn som f.eks. er redde, slutter å være redde. Den dype søvnen gjør at barna ikke våkner om natten.
 
"Du er veldig god". "Du er helt fantastisk". "Du er noe helt spesielt". Når den rolige stemmen og bakgrunnsmusikken fører ditt barn til drømmeland med slike beskjeder, faller barnet ditt i søvn med et smil om munnen og drømmer gode og trygge drømmer. Som en fantastisk bieffekt styrkes barnets selvfølelse og robusthet.
 

Vil ikke barnet ditt sove i egen seng?

Kan det tenkes at det er lettere å få barnet ditt til å sove i sin egen seng når det blir morsomt å legge seg, samtidig som redsel forsvinner?

 

Carsten Sommerskov

 

Erfaring som virker

Carsten Sommerskov har jobbet med barns søvnproblemer i over 35 år. Bare de siste 4 årene har han møtt rundt 10.000 foreldre gjennom sitt foredrag Glade Barn og Voksne, hvor barns søvnproblemer bl.a. er en del av programmet. Produktene er derfor basert på stor kunnskap og mange års erfaring med barns søvnproblemer.
 
Skolestart

Barn som ikke vil sove faller i søvn og sover trygt og godt

Ja, vi elsker våre barn av hele vårt hjerte, men det er også så viktig med litt tid til voksenliv, ellers blir det ikke nok overskudd til barna. Er du ikke enig? Kanskje trives foreldre litt bedre når de også får litt ro og tid til seg selv uten barn?
 
Se her to brev fra en mor.
(legg merke til datoene = en uke inkl. forsendelse)
4. august.
 
Hei på dere.
Jeg har en sønn på 4 ½ år som jeg har store problemer med å få til å sove. Det er synd for ham fordi han har ikke noe glede ved å skulle legge seg, og jeg selv holder på å gå helt opp i limingen av dette, da det ofte tar 2 timer før han sovner … I min frustrasjon og søken etter hjelp, støtte jeg på dere i en søkning om søvnproblemer og tenkte om det var noen av deres produkter dere kan anbefale, når det dreier seg om barn?

Jeg har virkelig brukt for noen metoder for å komme på rette kurs igjen, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å få ham til å finne ro og tilfredshet ved å skulle sove. Det er sikkert noe jeg gjør, da han legger seg fint til å sove når han er hos faren sin. I korte trekk følger jeg de samme ritualer som faren - nattøy på - børste tenner - lese historie i sofaen - en sang når han blir lagt …
 
Når jeg så har sagt godnatt og forlatt rommet kommer han enten ut eller ligger og snakker og spør om ting … og kan ikke finne ro og henter ting eller roter rundt og det kan ta opp til 2 timer før han overgir seg …

Det ville være skjønt, hvis dere mente, at jeg kan kjøpe noe fra dere, så jeg kan få løst dette.
På forhånd takk.
Vennlig hilsen
Annette

Nytt brev
11. august.

Hei Carsten

Tusen takk for den hurtige ekspedisjonen. .. Dine historier har til nå gjort stor lykke - Sønnike har tatt godt i mot dem og det har virket - han er rolig, når han skal sove, så sovner han fort og er veldig glad om morgenen. Så skjønt Takk!
Mange glade hilsener fra
Annette

E-post fra en bestemor:

Hei
Jeg kjøpte rabattpakken "Glade Barn" til mine barnebarn "Jonas" på 6 år og "Lise" på 10 år. Da jeg vet at min datter har slitt i mange år med å få spesielt "Lise" til å falle i søvn. Det har vært en stor fortvilelse for alle parter.

Jeg kom over hjemmesiden med CD`ene og spurte min datter om det hadde vært noe å prøve. Det ville de gjerne. De fikk CD`ene for 3 dager siden. Allerede først kvelden "Lise" hørte på historiene falt hun i søvn på 15 minutter og det har gjentatt seg nå i 3 dager! Det er helt utrolig. Det er første gang på flere år at hun har sovnet så hurtig, før tok det opp til 2 timer og noen ganger lengre.

"Jonas" elsker også historiene og jeg er så glad på min datters vegne, at de nå endelig får fred og ro på kvelden. Dette må være den beste og mest meningsfulle gaven jeg har gitt til de, så hils Carsten og si hjertelig takk for at han har laget disse flotte historiene til barn.
Hilsen Solfrid
 
Les om andre foreldres erfaringer her: Kundeanmeldelser
 
 
Les mer:
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 
 

There are no products matching the selection.