Barnepsykolog - Ro og mindfulness

Anbefalt av barnepsykolog

Barnepsykolog anbefaler
CD/mp3`er for økt tro på seg selv, ro og stressreduksjon

En av Danmarks ledende barnepsykolog uttaler:
Carsten Sommerskov har enda en gang laget noen riktig gode fantasireiser til barn, som har bruk for å få ro i en travel hverdag.

Barnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup som har mange års erfaring i barnepsykologi:
I min praksis som barnepsykolog har jeg samtaleforløp med foreldre og barn. Barna har vanskeligheter enten i barnehagen, på skolen, med familien eller med seg selv. Jeg jobber ofte med avspenning og kroppsgjennomgang som er en måte å skape ro og velvære i samtalen med barnet. 

Jeg arbeider verdsettende med barnet. Og sammen arbeider vi med barnets tanker, følelser og adferd og hvordan man selv kan påvirke sine tanker, følelser og adferd, på tross av at man er i en vanskelig situasjon. Spesielt de yngre barna har bruk for at dette arbeide foregår som lek, og ved hjelp av symboler og fantasi.

Carsten Sommerskovs CD´er kan brukes til å hjelpe barn med å få mere ro i en travel hverdag og få troen på seg selv tilbake".

Jente mindfulness til barn - Barnepsykolog anbefaler

Mindfulness for barn - Gir ro og har god effekt på stress

"For noen år siden kom de to CD´er "Du er god nok" og "Du kan´" av Carsten Sommerskov. CD´ene inneholder historier til barn henholdsvis i alderen 3 - 7 år og 8 - 12 år. Historiene er ikke bare historier, men fantasireiser, som har fokus på å styrke barnets selvfølelse gjennom mentaltrening.

Carsten Sommerskovs historier er mindfulness trening for barn. Mindfulness handler om å trene tilstedeværelsen i nu´et, og er for voksne en anerkjent metode til bl.a. behandling av stress. 
 
I min kliniske praksis som barnepsykolog har jeg over årene jevnlig anbefalt Cd´ene til barn, som hadde bruk for at få mere ro, og mine egne eksemplarer av CD´ne er blitt godt slitte. Derfor er det en stor glede å få lov å anmelde de nye historier fra Carsten Sommerskov. (Tilføying: Norske versjoner av disse nye er: Du er Vidunderlig, Du er Herlig, Du er Fantastisk og Du er Perfekt, som du bl.a. finner under her)

Den underliggende bakgrunnsmusikk er beroligende og godt avstemt i forhold til forløpet i historiene. Alle historiene er bygget opp, slik de starter med, at barnet skal sette seg ned eller legge seg ned og lukke øynene. Barnet blir heretter guidet til å fokuserer på sin kropp og få en deilig og avslappet fornemmelse i kroppen. Så starter en riktig god fantasihistorie.

Mindfulness for barn

Barnet er hovedpersonen i historien og møter på sin vei, utfordringer og gode hjelpere til å klare utfordringene. Alle historiene har noen riktig gode symboler til barnet. Alle historiene har fokus på barnet som er spesielt utvalgt, og som er spesielt god, unikt, skjønn og vidunderlig. Det vil si at historiene verdsetter barnet bare for å være den personen, som det er".
 

Marie Elbinger Gramstrup
Autorisert barnepsykolog

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.

 

There are no products matching the selection.