AD/HD Symptomer?

Mere selvfølelse til hyperaktivt barn
med AD/HD symptomer

På denne side skilles det ikke mellom hyperaktive barn med AD/HD og andre former for hyperaktive barn eller barn i krise. Problematikken er den samme og barnet ditt er ditt barn, og ikke en diagnose. Og barnet ditt skal ha så god en barndom som mulig, uansett hva som er problemet eller hva det har problemer med.

AD/HD - er en veldig godt brukte diagnose. Man antar at 7% av alle barn lider av AD/HD? Der er sikkert en del mere eller mindre hyperaktive barn, som får stilt denne diagnose, uten at det er riktig. I Frankrike er % andelen enormt mye lavere enn f.eks. USA.

Likegyldig om barnet ditt har AD/HD eller bare er hyperaktivt, så har barnet bruk for hjelp. Resten er jo bare en diagnose og barnet ditt er ikke en diagnose - det er ditt barn! Så disse CD'ne er en stor hjelp til barn med den slags problemer.

Barn med AD/HD behøver ikke å ha AD/HD. Det kan bare være at ditt barnet har litt mye fart på eller mangler konsentrasjon eller er utagerende eller..... og det kan det være mange andre grunner til at barnet ditt har AD/HD.
 
Barn med ADHD symptomer behøver ikke å ha AD/HD. Det kan bare være at barnet ditt har litt mye fart på, eller mangler konsentrasjon, eller er utagerende eller.....
Symptomer på AD/HD er helt alminnelige dvs. noe alle barn har i større eller mindre grad uten at de nødvendigvis har AD/HD.
 
AD/HD symptomer er helt alminnelige dvs. noe alle barn har i større eller mindre grad uten at de nødvendigvis har AD/HD. Det er altså kun et spørsmål om graden, som avgjør om man får stilt diagnosen ADHD eller ikke.
 
Hjelp til hyperaktive barn.
 
Barn med AD/HD har vanskelig med å konsentrere seg
Barn med AD/HD har vanskelig med å følge instruksjoner
Barn med AD/HD har vanskelig med å fullføre det de holder på med
Barn med AD/HD har vanskelig med å huske avtaler
Barn med AD/HD er urolige
Barn med AD/HD har vanskelig med å tolke andres grenser
Barn med AD/HD har vanskelig med å leke stille og rolig

Det er altså kun et spørsmål om graden, som avgjør om man får stilt diagnosen AD/HD eller ikke.
E-mail fra en mor:  De cd´er gjør virkelig underverker.
 
Hjelp til hyperaktive barn.
 
Men sånn reagerer altså "normale" barn også på dårlig trivsel på skolen, problemer i parforholdet, skilsmisser, under sorg osv.

Her ser du en e-mail jeg for nylig mottok fra moren til en gutt med AD/HD:
 
Kjære Carsten Sommerskov.

De CD´er gjør virkelig underverker. Min sønn Nils har Tourette + AD/HD og har i perioder veldig vanskelig med å sovne. Når han ikke kan finne roen, setter han på en av CD´ne og blir umiddelbart avslappet. Hans søster (7 år) hører også på. Hun har enda ikke kommet til selve fortellingen, men hun blir også fortere avslappet og sovner bedre. Nils forteller også at CD´en har en veldig positiv effekt om dagen (hvis han har hørt på den kvelden før), så er han mere rolig dagen etterpå.

Mange hilsener

Jytte P.

Det sier neste seg selv, at et barn med symptomer på AD/HD - uansett om de har AD/HD eller ikke, får de veldig mye negativ respons fra omgivelsene sine. Og det er synd, veldig synd. For barnet kan jo ikke noe for det! Det er virkelig snakk om et psykisk press, som sliter på barnets selvfølelse og selvtillit.
Derfor er disse CD'ne til stor hjelp. Ikke forstått slik, at de kurerer, men de tar toppen av problemene og motvirker noen av de negative opplevelsene barnet ditt får. Og det er veldig viktig.
Les om:
 
 
 
 

There are no products matching the selection.