Vi tømmer lageret

Vi tømmer lageret!

Disse CD`ene er på vei ut av vårt sortiment. Vi har tilbud på CD og download så lenge lageret rekker.

CD førpris 228,- NÅ 98,-

Download førpris 178,- NÅ 98,-

 

Avspenning motvirker stress 

- slipp angst, bekymringer, stress og sov godt og trygt hele natten.

 
Slutt med stress og ha stress symptomer. Hvorfor være stresset når avspenning virker utrolig godt på stress.
"Indre ro" Cd
Løs søvnproblemer med avspenning og avlappende musikk. Unngå sovemedisin og bivirkninger. God natt og sov godt
 
 
 

 

Farvel til stress symptomene

Carsten Sommerskov, som har skapt disse Cd/mp3`ene, har mer enn 20 års profesjonell erfaring med å bekjempe stress, angst og bekymringer. Stopp indre uro - få indre ro nå. Solgt i mer enn 10.000 eksemplarer i Danmark. Nå er de også kommet på norsk.
 
I rabattpakken "Psykisk overskudd" får du/din kjære hjelp til å slappe av etter en aktiv dag med: "Null Stress", "Sov Godt" og "Indre Ro". 

Gi deg selv tid til å lade opp så overskuddet igjen vender tilbake. Manglende overskudd fører mange opp i et høyere gir, med økt stress som resultat. Det kan gå i korte perioder, men i det lange løp kan det få uheldige følger.

Hva er stress symptomer?

Det finnes flere former for stress og dermed selvfølgelig også mange forskellige symptomer på stress.
 
Kortvarig stress er kun et problem hvis du har en tilbøjelighed til at blive stresset
 

Eksamensnervøsitet, angst og stress.

Det største problemet ved eksamensangst er at man mentalt kan gå helt i sort og nærmest stryker før eksamen, selv om man rent faktisk kan sitt stoff. Angsten kan også gjøre at man blir stesset om dagen og har problemer med å falle i søvn, og så griper det virkelig om seg. Hvis man i tillegg legger til stress om dagen, så har man en farlig coctail. 

Akutt stress

Det er den form for stress du merker når du har det akutt travelt f.eks. når du skal nå et fly, et tog, en butikk som snart stenger eller at pc`en trøbler seg akkurat når du har mest bruk for den. Den form for stress gir kortvarige symptomer som irritasjon, du mister overblikket og det skaper forvirring.
 
Disse symptomene skyldes at kroppen din pumper store mengder adrenalin ut i blodårene og demed får blodtrykket ditt til å stige kraftig. Denne form for stress går hurtig over og er ikke behandlingskrevende, med mindre det er en daglig gjentakende hendelse som utløser denne formen for stress.
 
Mange barnefamilier opplever den til gjengjeld nesten hver morgen, når alle skal nå å komme seg ut av døren i tide, eller nå å hente barna senere på dagen etter jobb. Avspenning er et glimrende middel til å forebygge den form for stess. Hvis den slags stress gir deg søvnproblemer er Cd/mp3`en "Sov Godt", en riktig god løsning. 

 
Stress i længere tid er farligt. Symptomer på stress kan udvikle sig til blodpropper, indre blødninger og alt for tidlig død

Stress belastninger

En helt annen form for stess utløses ved store oppgaver i for lang tid, hvor man ikke får sagt i fra eller bremset opp i tide. Denne form for stess gir symptomer som kan være direkte farlige. Det er symptomer som høyt blodtrykk og blodpropper eller indre blødninger f. eks. hjerneblødning.
 
Det er viktig å lære seg å gire ned. Indre uro, sinne, irritasjon, depresjon, søvnløshet, misbruk, ubehag både generelt og spesifikt er alle symptomer på stess. Her er avspenning en veldokumentert metode til å skape indre ro.
 
Avspenning kan i seg selv, allerede ved kort tids bruk, ha en gunstig innflytelse på blodtrykket ditt.  

Symptomer på post traumatisk stress kan dæmpes med afspænding

 

Posttraumatisk stress

Posttramatisk stess gir noen andre symptomer. Det er en stresstype som utløses av en bestemt definert begivenhet av veldig alvorlig karakter. Symptomer som angst, sinne, motløshet, depresjon, misbruk, svettetokter, søvnløshet m.m. Avspenning kan dempe noen av symptomene. Les mer på www.helsebiblioteket.no

Årsaker til stress og symptomer på stress kan være mange: For mye arbeid, for mange bekymringer, fysiske skavanker, lav selvfølelse, lav selvtillit, dårlig økonomi og mye mye mer. 
 
Stress symptomer kan bekæmpes
Mentaltræning er effektivt mod stres symptomer
 

Unngå stress og stress-symptomer:

Null Stress mot symptomer på stress. Null Stress ved årsaker til stress. Avspenning hjelper deg til å unngå stress symptomer: Indre uro, Sinne, Irritasjon, Depresjon, Søvnløshet, Misbruk, Søvnproblemer, Bekymringer, Mindre selvfølelse, Mindre selvtillit, Dårlig økonomi m.m.

Her er en e-mail fra en kunde:

Takk for ditt fantastiske produkt Carsten.
Det har virkelig hjulpet meg igjennom en mørk og tung periode, og selv min kjæreste har begynt at lytte på den når han blir stresset.
Jeg kan kun varmt anbefale produktene, da jeg har prøvd flere av dem.
Stine

Se også CD/mp3`er for barn til å styrke deres selvfølelse og selvtillit gjennom fengende historier som virker for barn 3-7 år og 8-12 år.
 

 
 
 

There are no products matching the selection.