Et godt tilbud

Styrk mot, selvfølelse, selvtillit, glede, trivsel
8 - 12 år og 3 - 7 år

 ... og fall glad i søvn,
med historier som virker.

Sovn med et smil
 
”Historier som virker” er en betegnelse for ”historier”, som er mer enn kun historier. Disse historiene oppbygger barns selvfølelse og selvtillit, på samme måte som barn ellers lærer seg andre ferdigheter. Altså: Repitisjon, repitisjon og repitisjon. Egentlig er det mentaltrening, men barna opplever det som historier. 

Med 25 års erfaring i å styrke barns selvfølelse og selvtillit har Carsten Sommerskov skapt en serie av historier, som skaper glede og trivsel. Det er ikke tilfeldig at hans "Historier som virker" er oversatt til 8 språk. Det er derfor med glede vi nå kan presenterer hans nyeste historier på norsk.

La barnet ditt nyte godt av all denne erfaring og viten. La ditt barn få de beste betingelser for en god barndom med høy selvfølelse og selvtillit. 

Hisoriene finnes både som Cd, mp3 (nedlastningsfiler) og bøker. Bøkene inneholder de samme historiene, så du selv kan lese de opp for barnet ditt. (De egner seg ikke til at ditt barn selv leser dem).

Historiene finnes i to forskellige versjoner, som daghistorie og godnatthistorie. I alt 4 CD`er i hver av pakkene. 

Du er super god
"Du er supergod"
For barn 8-12 år

Forebygg mobbing, sjalusi og fall glad i søvn

Alle historiene i "Du er supergod" utspiller seg i et Harry Potter lignende trolldomsunivers på planeten Saturn, hvor den gode trollmannen Vishnu har sendt bud etter ditt barn, for å få løst ulike problemer.

Ditt barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måte, hver gang ditt barn lytter til historiene. Derfor elsker barn i denne aldersgruppen å høre disse historiene igjen og igjen. En god grunn til dette er også at de selv er hovedpersonen og de blir rost når de løser oppgavene. Barnas kreativitet blir også utfordret, da de som nevnt skal løse oppgavene ulikt fra gang til gang. 

De fire historiene har som fundament å styrke barns selvfølelse og selvtillit, men utover det lærer ditt barn også å:
- takle mobbing i historien om "Dragene".
- styrke sitt mot og sin evne til å skape glede i historien om "Vishnus datter".
- takle sjalusi i historien om "Krystalkulen"

Historiene er skapt til å høres/leses i den rekkefølgen som de er skrevet i, da de henger sammen.

Alle historiene finnes i to nesten identiske utgaver: En utgave til bruk om dagen og en godnatt utgave, hvor barnet i slutten av historien guides i søvn.
 
"Jeg faller helt til ro og føler meg veldig avslappet. Jeg lytter til historiene hver kveld når jeg skal sove og havner hurtig i drømmeland. Det er som om jeg er med i historiene". Kristian Nielsen 10 år (testperson før utgivelsen)

P.S. Carsten Sommerskov: "Dette er det suverent beste produkt jeg har skapt til denne aldersgruppen".
Du finner "Du er supergod" nederst på siden her.
 

3 - 7 år

La ditt barn møte nuslingene?

Nyhet. Nyhet. Nyhet. "Haren som ville sove" har gått jorden rundt som bestseller, men den kan kun en ting - få barna til å falle i søvn.

Disse "Historier som virker" kan mer enn det. De får ikke alene ditt barn til å falle i søvn, de får ditt barn til at falle i søvn med ett smil. De styrker samtidig ditt barns selvfølelse og selvtillit. 
 
Du er toppen! La ditt barn møte Nuslingene
 
Nuslingene er noen små grønne vesener med vinger på ryggen. De er på størrelse med en kattunge og over hodene deres svever ett hjerte, som de sender bort til dem som de liker. Gjett selv om det er veldig mange av nuslingene, som sender sitt hjerte bort til ditt barn?

La ditt barn møte sin nye venn: Nuslingen Halodikum Trallulahei. Sammen drar de på eventyr i nuslingetreet.

Det finnes fra før av en historie om nuslingene og det er den mest populære historien som Carsten Sommerskov til nå har laget til denne aldersgruppen.
 
Nå kan ditt barn dra på hele fire nye reiser til nuslingetreet, hvor nuslingene bor.  (Man behøver ikke å ha hørt den andre historien om nuslingene, for å høre på de nye).
 
Nusling
 

Hvorfor er disse historiene så spesielle?

Det spesielle med historiene er:

 • Ditt barn involveres og er selv hovedpersonen i fortellingen.

 • De får utfordringer, tilpasset aldersnivået, som de skal løse.

 • Gjennom historiene får ditt barn gjentakende positive bekreftelser og blir rost. Hvilke barn liker ikke det? 

 • Historiene er skapt med det hovedformål å bygge opp barnas selvfølelse og selvtillit ( i tillegg har de vist seg å også ha mange andre positive effekter)

 • Det er historier til bruk på dagtid og godnatthistorier

Godnatthistoriene er spesielt godt egnet til barn som sliter med å falle i søvn, pga. den innebygde avspenningen som gjør de nærværende og at de guides inn i drømmeland på slutten av historiene. 

Barnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup andbefaler Carsten Sommerskovs historier som mindfulnesstrening for barn.  

OBS! boken som man kan kjøpe med er uten illustrasjoner, da det er meningen at ditt barn skal bruke sin egen fantasi.

 
Vårt rimeligste alternativ er mp3 nedlastingsfiler, ønsker du fysiske produkter (f.eks. CD) betaler man litt ekstra pga produktsjonskostnaddene.
 
Mp3 nedlastinger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes med posten på alle hverdager kl. 12.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du er super god Covers

  Du er super god (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

 2. Du er toppen Covers

  Du er toppen (3 - 7 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

per side