Selvfølelse rabattpakke covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Selvfølelse rabattpakke covers

Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 378,00

To: kr 468,00

Price as configured: kr 378,00

* Required Fields

Price as configured: kr 378,00

Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

Høy selvfølelse til din familie

Rabattpakken "Selvfølelse" er for barn 3-7 år og 8-12 år og består av 2 dobbelt-CD'er/mp3-nedlastning/app* Barn med en høy selvfølelse skaper en familie i harmoni og trivsel. En høy selvfølelse danner rammen om en trygg og god barndom.
 
Har du noen sinne hørt om noen som hadde for mye selvfølelse? Neppe, for selvfølelse kan ingen få for mye av. En lav selvfølelse skaper sjenerthet, utrygghet, uro, prestasjonsangst og mye annet negativt. En lav selvfølelse tiltrekker mobbing og nederlagsfølelse. En høy selvfølelse skaper akkurat det motsatte: Positiv tenkning på alle fronter.
 
Si farvel til stressende morgener, dårlige leggesituatsjoner, negativitet og for mye kjefting. Si goddag til ro, kjerlighet og overskud. "Trærne vokser ikke inn i himlen" sier man. Unnskyld spørsmålet: Men hvilken vei vokser de da? Selvfølgelig vokser træerne inn i himlen. La livet blivet en dans på roser uten flere torner.

Selv om begge de dobbelt mp3 pakkene`ene har som hovedtematikk å styrke barnets selvfølelse og selvtillit, er de også veldig godt egnet til urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og er har en beskyttende virkning i forhold til mobbing p.g.a. den selvfølelsen som bygges opp.    

Fordelen med rabattpakkene utover at det lønner seg, så får barna også flere historier å velge mellom. Den historien de til enhver tid liker best, er gjerne den som virker best. 

Norsk stemme: Øystein R. Eide
Tekst: Carsten Sommerskov
Musikk: Kenneth Plon
Innhold:
 
Rabattpakke CD/MP3
Ha en god dag historier:
1. Tottene........ 15:02
2. Bamseland... 13:03

Godnatt historier:
1. Totterne....... 17:49
2. Bamseland....16:14
 
Rabattpakke CD/MP3
Ha en god dag historier:
1. Jupiter..................18:10
2. Det flygende teppe 21:36
Godnatt historier:
1. Jupiter..................21:37
2. Det flygende teppe 23:49  
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.