Datasikkerhet

Sommerskov International sin bruk av personlige opplysninger

 
Sommerskov International har laget denne nettsiden om bruk av personopplysninger og hvordan de anvendes, for å informere deg hvordan vi beskytter dine personopplysninger.


Logget informasjon

Vi samler inn IP-adressen for å gjøre det lettere for oss å optimalisere vår hjemmeside, og til å oppdage og rette feil.


Cookies

Vårt nettsted bruker cookies for å spore brukerdtferden. På den måten kan vi få en statistisk innsikt i behov og vaner, våre brukere og på denne måten kan vi gjøre våre nettsider enda bedre.
Sikkerhet
Våre ulike nettsteder er bygget trygt med hensyn til å beskytte dataene du har betrodd oss. Vi har også en kryptert server for behandling av all kredittkortinformasjon. Denne informasjon vil umiddelbart bli overført til betaling og deretter slettet.


Ordresider

Vårt nettsted har sider der du kan skrive inn din ordre. Når du kjøper fra Sommerskov Internationa, samler vi din kontaktinformasjon (e-postadresse, etc.) og ditt VISA / kredittkortnummer. Kontaktinformasjon brukes kun til å komme i kontakt med deg om det blir nødvendig. For eksempel, hvis det er feil i bestilling osv. Vi bruker selvfølgelig kontaktinformasjonen også til å sende deg bestillingen du har foretatt. VISA / kredittkort informasjon blir slettet umiddelbart etter at pengene er trukket fra din konto og informasjonen blir ikke lagret på våres server.
 

Nyhetsbrev

Når du melder deg på nyhetsbrevet hos Sommerskov Internationa, vil du motta en e-post som bekrefter at du er påmeld vårt nyhetsbrev. E-postadressen du oppga da du handlet med Sommerskov Internationa, bruker vi bare til å sende deg nyhetsbrev en sjelden gang og oppfølgings e-poster. Din e-postadresse vil aldri bli utlevert til tredjepart.


Eksterne lenker

Våre ulike nettsider inneholder linker til eksterne nettsteder og de kan vi selvfølgelig ikke ta ansvar for.