Datasikkerhet

Sommerskov International sin bruk av personlige opplysninger

 
Sommerskov International har laget denne nettsiden om bruk av personopplysninger og hvordan de anvendes, for å informere deg hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

Persondatapolitikk

Cookies
En cookie er en betegnelse for, at en brukers adferd på et internett registreres hos brukeren selv (på brukerens harddisk). På den måten vet serveren (feks. en nettside) ved brukerens neste besøk, hvem brukeren er.

Det lagres ikke personlige opplysninger i en cookie, men opplysninger om brukerens adferd på en nettside feks. ved inntastet brukernavn i forbindelse med login til en del av nettsiden. En cookie lagres på brukens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er derfor en tekstfil, som sendes til din browser fra en webserver og lagres på din maskins harddisk. Du kan sette din browser til å informere deg, når du mottar en cookie, eller du kan velge og slå cookies av.

Cookies brukes kun til å gjenkjenne din PC/MAC.
Rent teknisk kan "Cookies" deles opp i to typer. Den ene typen kalles "Sessioncookies". "Sessioncookie" er laget for å huske hva du har lagt i din handlekurv, mens du navigerer rundt på nettsiden. "Sessioncookies" gjemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din internett browser. Det finnes en annen type "Cookie" som kalles "Permanent Cookie" og den lagres som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En "permanent Cookie" hjelper vår server til å kjenne igjen din PC neste gang du logger inn på vår nettside.

På www.selvfoelelse-selvtillit.no bruker vi cookies til å optimere nettsiden og dens funktionalitet, og dermed gjøre besøket så brukervennlig som mulig for deg.

Vi lagrer utelukkende opplysninger om innholdet i en evt. handlekurv og ingen sensitive data.

Hvordan slettes cookien fra brukerens PC?
I Internet Explorer slettes cookies under menyen "Funksjoner" --> "Internettinnstillinger" --> "Slett cookies"

Loggstatistikk
Loggstatistikk brukes på www. selvfoelelse-selvtillit.no. Det betyr at et statistikk system samler opp informajon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende nettsiden har hatt, hvor de kommer fra og på hvilken del av nettsiden de har besøkt.

På www. selvfoelelse-selvtillit.no brukes loggstatistikk for å optimere nettsiden og dens funktionalitet.

Dine personlige opplysninger
For at du kan inngå en avtale med oss via nettsiden vår må du registrere med følgende personlige opplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-post adresse


Vi registrerer dine personopplysninger kun for å kunne levere varen til deg.
Personopplysningene registreres hos Sommerskov International og oppbevares i 3 år (5 år på selve salget grunnet krav fra bokføringsloven), deretter slettes opplysningene. Når vi mottar personopplysninger via vår nettside, forsikrer vi oss om at det skjer med ditt samtykke. Slik at du er informert om hvilke opplysninger vi lagrer og hvorfor.

Dataansvarlig er: Direktør for Sommerskov International.
Vi oppbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Opplysninger gitt til www. selvfoelelse-selvtillit.no gis ikke videre eller selges til noen tredjepart, og vi registrerer ingen sensitive opplysninger. Som registreret hos Sommerskov International, har du alltid rett til å motstride registreringen. Du har også krav på innsigt i hvilke opplysninger, som er registreret om deg. Disse rettigheder har du etter personvernloven og henvendelse i denne forbindelse rettes til Sommerskov International via e-post: info@selvfoelelse-selvtillit.no.

 

Sommerskov International
Anicken Sveia Riksfjord
Brakars vei 4
3122 Tønsberg
Telefon: 926 44 912
email: info@selvfoelelse-selvtillit.no
Org. nr. 916 095 643

 

 

Eksterne lenker

Våre ulike nettsider inneholder linker til eksterne nettsteder og de kan vi selvfølgelig ikke ta ansvar for.