"Null Stress" cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • "Null Stress" cover

Null Stress

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

* Required Fields

Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....


Førpris 228,- NÅ 98,- 


Kun 12 igjen

Null Stress

Mer glede
Mer positivitet
Utrolig avslappende
Sundt for kropp og sjel
Mer overskudd og energi

 
"Null Stress"  består av 1 CD/mp3-nedlastning/app*  Den inneholder både avspenning og mentaltrening som kan brukes til alle former for stress. Den gir mulighet til å slappe av, enten i 5 minutter, 10 minutter eller et kvarter.
 
En meget beroligende stemme, kombinert med mild og rolig musikk, bevirker at man legger hverdagens stress og jag til side og slapper av.
Brukt jevnlig vil man bli mer avslappet også når man ikke hører på den. Og ikke nok med at å gjøre noe godt for deg selv, så er det til og med en utrolig god opplevelse. Å ta vare på og pleie seg selv er - å gi seg tid til å slappe av. Stress er forbundet med spenninger og når man er anspendt, så tenker man mindre klart.

Kunne det tenkes at du ville få mer overskudd og glede i hverdagen ved å motvirke stress symptomene?

Bakgrunnsmusikk: Kenneth Plon (en spesialkomponert musikk kun til denne mentaltrening og er ikke utgitt andre steder. Musikken er i tillegg lagt til som en selvstendig del etter selve programmet, så den kan brukes på tidspunkter hvor du ønsker den beroligende effekten, uten å skulle mentaltrene. F.eks. som bakgrunnsmusikk. 

Innhold: Null stress CD/MP3
1. Intro
2. Slapp av 5 minutter
3. Slapp av 10 minutter
4. Slapp av15 minutter
5. Musikk 5 minutter
6. Musikk 10 minutter
7. Musikk 15 minutter
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.