Du kan Cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du kan Cover

Du kan (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 228,00

To: kr 298,00

Price as configured: kr 228,00

* Required Fields

Price as configured: kr 228,00

"Du kan" skaper selvfølelse og selvtillit, glede, indre ro og trivsel til barnet ditt.

Du kan

"Du kan" er til barn fra omkring 8 til ca. 12 år. Barnet opplever det som noen gode og spendende historier, hvor det selv er hovedpersonen. Men det er ikke kun historier. Det er samtidig mentaltrening, som gir barnet mere selvfølelse og selvtillit.
"Du kan" blev skapt for ca. 20 år siden, så det er et gjennomtestet produkt, som igjennom årene er utviklet og forbedret.

"Du kan" er til alle barn. Barnet behøver ikke mangle selvfølelse eller selvtillit for å høre historiene, men den styrker både selvfølelsen og selvtilliten under alle omstendigheter. Og selvfølelse og selvtillit kan et barn ikke få for mye av, det er fundamentet for et godt liv som voksen. "Du kan" er i mere end 20 år blitt brukt til å forebygge mobbing og hyperaktivitet. Samtidig forebygger den dårlig trivsel. Den kan brukes til lav selvfølelse i forbindelse med ADHD, i forbindelse med ordblindhet, stammen osv.. Men som sagt også til helt alminnelige barn med en normal daglig dag og skolegang og de utfordringer det gir.

Historier som gir selvfølelse og selvtillit

Innlæringen av de positive budskaper: "Du er god nok", "Du er helt unik", "Du er ønsket", "Du kan" skjer som en del av historiene, fordi barnet er en del av historiene og skal løse noen oppgaver på en forskjellig måte hver gang det hører historien. I starten av historien får barnet vite: "Du har blitt utvalgt til å løse denne oppgaven fordi du er noe helt spesielt, fordi du er helt unik, fordi du er klok osv. Når oppgavene til slutt i historien er løst -blir barnet rost for løsningen og de samme budskaper lagres inn i underbevisstheten igjen. Da barnet hører historiene mange gange skjer det en innlæring ved gjentagelse og atter gjentagelse på samme måte som barn på skolen maler en side med hver bokstav, sitter og gjentar: "I am, you are, he, she, it is" osv. Utover at lagre inn de positive budskaper fremmer cd'en også barnets kreativitet.

Hvem kan - Du kan.

"Du kan" skaper derfor glede, indre ro, mere selvfølelse og selvtillit og som et ekstra pluss legger  barnet seg til å sove på en god og behagelig måte. Brukes cd'en som godnatt historie, arbeider barnets underbevissthet videre med at styrke selvfølelsen og selvtilliten hele natten.


PS. Når barnet ditt sovner til "Du kan", våkner han el. henne frisk og uthvilt neste dag med ekstra glede og positivitet helt fra morgenstunden.

Utover styrking av selvfølelse og selvtillit har denne god virkning i forhold til søvnproblemer, urolige barn, ADHD barn, sensitive og introverte barn, mindfulness og forebygging av mobbing.

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med som et suplement og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.

Du kan - Du er god nok. mp3
Innhold:
Jungelen 20:07 (daghistorie)
Diamanten 20:08 (godnatthistorie)

 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.