Du er super god Covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du er super god Covers

Du er super god (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 378,00

To: kr 468,00

Price as configured: kr 378,00

* Required Fields

Price as configured: kr 378,00

NYHET!

Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

Du er supergod


Ut over å styrke selvfølelsen og selvtilliten lærer ditt barn:

å skape glede
å unngå sjalusi

å styrke sitt mot
å motstå mobbing
å falle glad i søvn til tiden
 

Mentaltrening som virker

"Du er supergod" er fire Cd`er/mp3 nedlastninger/app*. "Historier som virker" er en betegnelse for "historier", som er mer enn kun historier. Disse historiene bygger opp barns selvfølelse og selvtillit. På samme måte som barn ellers innlærer andre ferdigheter. Altså: Gjentakelse, gjentakelse, gjentakelse.

I engelsktimene het det: "I am, you are, he, she, it is". Disse historiene gjør det samme, men med følelser som: "Jeg er god nok", "Jeg er dyktig", "Jeg er noe spesielt" osv.

Ditt barn er hovedpersonen i historiene, og ditt barn blir hele tiden rost av de andre personene i historiene. 

Ut over å styrke selvfølelsen og selvtilliten, lærer barnet ditt å skape glede, styrke motet sitt, motstå mobbing, samt å unngå sjalusi. 


Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste du kan gi ditt barn.

Ditt barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måte, hver gang ditt barn lytter til historiene. Derfor vil selv de større barna elske å høre disse historiene igjen og igjen.

 

Slik brukes ”historier som virker”

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale leder ditt barn inn i drømmeland.

Historiene utspiller seg i ett trolldomsunivers på planeten Saturn, hvor den gode trollmannen Vishnu har sendt bud etter ditt barn, for å få løst ulike problemer. 

Innhold: 4 Cd'er eller tilsvarende som mp3 nedlastninger + evt. 1 trykt bok på 135 sider.
 
1. Trollmannen 20:27 (daghistorie)
2. Dragene 27:23 (daghistorie)
3. Vishnus Datter 22:23 (daghistorie)
4. Krystallkulen 21:18 (daghistorie)
5. Trollmannen 24:26 (godnathistorie)
6. Dragene 30:51 (godnathistorie)
7. Vishnus Datter 27:58 (godnathistorie)
8. Krystallkulen 25:05 (godnathistorie)

Boken inneholder de samme historiene, så du selv kan lese dem opp for ditt barn (de egner seg ikke til selvlesning).
 
P.S. Det er vårt suverent beste produkt til denne aldersgruppen til dags dato.

*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12.