Rabattpakke "Du er helt unik" covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Rabattpakke "Du er helt unik" covers

"Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Alle priser er inklusiv porto. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting og Cd'er skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er.

Availability: In stock

Regular Price: kr 576,00

Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

* Required Fields

Regular Price: kr 576,00

Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Bonus cd/mp3 "Glad på skolen" følger gratis med i denne pakken.

Rabattpakke "Du er helt unik!"

"Du er helt unik"Rabattpakken består av 2+1 CD'er/mp3-nedlastning/app*  Kjøp denne pakken og skjem bort barnet ditt: tenk positivt, skap glede, trivsel, selvfølelse, selvtillit og positiv tenkning til barnet -med mentaltrening.

I denne pakken får du de to CD`ene/MP3'ene  "Du kan - du er god nok" og "Du er helt unik" og motta i tillegg en gratis ekstra: "Glad på skolen".

PS. Utover styrking av selvfølelse og selvtillit egner disse seg meget godt til søvnproblemer, urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og forebygging av mobbing.

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe de tilhørende bøker med som et suplement og variere ved at du selv leser opp. Bøkene selges ikke separat. ("Glad på skolen" er ikke i bokform).
 
Rabattpakken "Du er helt unik" som CD/PM3
Innhold:
Du er helt unik
Droningens råd 19:59 (daghistorie)
Havkongen 20:05 (godnatthistorie)

Du kan – Du er god nok
Jungelen 20:07 (daghistorie)
Diamanten 20:08 (godnatthistorie)

Glad på skolen
Glad på skolen 16:17 (daghistorie)
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.