Du er helt perfekt Cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • Du er helt perfekt Cover

Du er helt perfekt (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 228,00

To: kr 298,00

Price as configured: kr 228,00

* Required Fields

Price as configured: kr 228,00

Dobbelt CD/mp3 filer. Hvis ditt barn ikke vil gå i seng om kvelden er dette en virkelig god mulighet. Barn ber rett og slett om å få komme i seng for å høre den. Dobbel CD/mp3.

Du er helt perfekt

"Du er helt perfekt" er en dobbeltCD/mp3-nedlastning/app* laget spesielt til barn fra 8 til 12 år. "Du er helt perfekt" innholder "historier som virker". Den styrker ditt barns selvfølelse og selvtillit, så ditt barn blir mer robust. 
 

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste du kan gi ditt barn. Utover selvfølelse, styrker den også ditt barns evne til å løse problemer. 

 

Slik brukes "historier som virker"

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale mot slutten leder ditt barn direkte inn i drømmeland.

"Du er helt perfekt" er også gull verd når ditt barn kommer trett hjem fra skole eller SFO. Gjør ettermiddagen til en hyggestund.
Den andre CD/mp3 delen består av de samme to historiene, men nå laget som godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale til slutt leder ditt barn med på en videre reise direkte inn i drømmeland. Nå arbeider ditt barns underbevissthet videre om natten med å styrke selvfølelsen og selvtilliten.

Utover dette egner disse seg meget godt til søvnproblemer, urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og forebygging av mobbing.

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med, som et supplement, og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.

Norsk stemme: Øystein R. Eide
Tekst: Carsten Sommerskov
Musik: Kenneth Plon


Du er helt perfekt mp3
Ha en god dag historier:
1. Jupiter..................18:10 
2. Det flygende teppe 21:36

Godnatt historier:
1. Jupiter..................21:37 
2. Det flygende teppe 23:49 
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.