"Du er god nok" - Rabattpakke covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • "Du er god nok" - Rabattpakke covers

"Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

From: kr 378,00

To: kr 468,00

Price as configured: kr 378,00

* Required Fields

Price as configured: kr 378,00

Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

"Du er god nok"
Rabattpakke for barn 3 - 7 år

 
Rabattpakken består av 2+1 CD'er/mp3-nedlastning/app* Kjøp rabattpakken "Du er god nok" og skjem bort barnet ditt: tenk positivt, skap glede, trivsel, selvfølelse, selvtillit og positiv tenkning til barnet -med mentaltrening. Du mottar "Du er god nok" og "Du er noe helt spesielt" og mottar gratis en ekstra cd/mp3: "Alle liker meg".

Barn opplever disser mentaltrenings CD/MP3`ene som historier. Og de elsker å høre historiene igjen og igjen, og dermed lagres budskapene inn som: "Du er god nok", "Du duger", "Du slår til", "Du er noe helt spesielt", "Du er elsket", "Du er ønsket" osv.

Mentaltrenings mp3'er til barn fra 3 år til knapt 8 år. Noen av historiene kan høres fra 3 år andre først fra 3½ år. De kan med fordel brukes som godnatt historier, men kan selvfølgelig også høres om dagen.
Gjør noe godt for barnet,  kjøp rabattpakken - "Du er god nok."

Mer selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Anbefalt av barnepsykolog. Du mottar "Du er god nok" og "Du er noe helt spesielt".

Gjør noe virkelig godt for barnet ditt - skap bedre selvfølelse og selvtillit.
Utover styrking av selvfølelse og selvtillit egner disse seg veldig godt til å finne ro, søvnproblemer, urolige barn, ADHD/hyperaktive barn, sensitive barn, mindfulness og forebygging av mobbing.
 
"Du er god nok" Rabattpakke CD/MP3
Innhold:
Du er god nok – Du kan
Planeten 15:28 (daghistorie)
Småfolket 17:05 (godnatthistorie)

Du er helt noe spesielt
Nuslingene 17:50 (daghistorie)
Dyrebarn 15:17 (godnatthistorie)

 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.