Nyhet på tilbud

Styrk mot, selvfølelse, selvtillit, glede, trivsel

 ... og la ditt barn falle glad i søvn,
med historier som virker.

Jente sover godtGutt sover godt
 
”Historier som virker” er en betegnelse for ”historier”, som er mer enn kun historier. Disse historiene oppbygger barns selvfølelse og selvtillit, på samme måte som barn ellers lærer seg andre ferdigheter. Altså: Gjentakelse, gjentakelse, gjentakelse. Egentlig er det mentaltrening, men barna opplever det som historier. 

Med mer enn 25 års erfaring i å styrke barns selvfølelse og selvtillit har Carsten Sommerskov skapt en serie av historier, som skaper glede og trivsel. Det er ikke tilfeldig at hans "Historier som virker" er oversatt til 8 språk. Det er derfor med glede vi nå kan presenterer hans nyeste historier, på norsk.

La barnet ditt nyte godt av all denne erfaring og viten. La ditt barn få de beste betingelser for en god barndom med høy selvfølelse og selvtillit. 
 
 

Du er supergod
"Du er supergod"
For barn 8-12 år

Forebygg mobbing, sjalusi og fall glad i søvn

Alle 4 historiene i "Du er supergod" utspiller seg i et Harry Potter lignende trolldomsunivers på planeten Saturn, hvor den gode trollmannen Vishnu har sendt bud etter ditt barn, for å få løst ulike problemer. Dermed havner ditt barn som hovedpersonen i fortellingen.

Ditt barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måte hver gang ditt barn lytter til historiene. Det gjør at barn selv i denne aldersgruppen, elsker å høre disse historiene igjen og igjen. Det utfordrer kreativiteten og de får anerkjennelse og blir rost når de løser oppgavene, som en del av historien. 

De fire historiene har som fundament å styrke barns selvfølelse og selvtillit, men utover det lærer ditt barn også å: 

- takle mobbing, i historien om "Dragene".
- styrke sitt mot og sin evne til å skape glede, i historien om "Vishnus datter".
- takle sjalusi, i historien om "Krystalkulen"

Historiene er skapt til å høres/leses i den rekkefølgen som de er skrevet i, da de henger sammen.

De fire historiene finnes i to forskellige versjoner. Den ene versjon er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen. (Ypperlig etter skoletid til å koble av til og lades opp av).
I den andre versjonen er historiene blitt til fire flotte godnatthistorier, hvor ditt barn i slutten av historien guides inn i drømmeland. (De positive bekreftelsene jobber videre i ditt barns underbevissthet mens det sover). 
 
Carsten og Kristian "Jeg faller helt til ro og føler meg veldig avslappet. Jeg lytter til historiene hver kveld når jeg skal sove og havner hurtig i drømmeland. Det er som om jeg er med i historiene". Kristian Nielsen 10 år (testperson før utgivelsen)

P.S. Carsten Sommerskov: "Dette er det suverent beste produkt jeg har skapt til denne aldersgruppen".

Historiene finnes både som Cd, mp3 (nedlastningsfiler) og bok. Boken inneholder de samme historiene, så du selv kan lese de opp for barnet ditt. (De egner seg ikke til at ditt barn selv leser dem). 

Vårt rimeligste alternativ er mp3 nedlastingsfiler, ønsker du fysiske produkter (f.eks. CD/bok) koster det litt mer pga produktsjonskostnaddene. 
 
Mp3 nedlastinger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes med posten på alle hverdager kl. 12. 
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du er super god Covers

  Du er super god (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

 2. Du er toppen Covers

  Du er toppen (3 - 7 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

per side