Historier som virker

Historier som virker

Historier til å glede seg over
Historier til å fylles opp av

Trist jente


Historier til å slappe av etter en lang dag.
Historier som løfter og gir barnet positive bekreftelser.
Historier hvor barnet selv er hovedpersonen.


Fengende historier med positive effekter

Ditt barn blir kjent med Myriadefolket og folket på Jupiter, og drar på en magisk reise inn i jungelen i historien om "Tempelet", og i historien "Det flygende teppe" drar reisen ut i et ørkenlandskap.
 
De ulike folkeslagene de møter har ulike utfordringer og ditt barn er blitt "den utvalgte" til å hjelpe de å finne gleden, sette de fri, løse konflikter mm. De løser oppgaven i historien, men parallelt skaper det en virkning i dem selv. 

Felles for alle historiene er at ditt barn får 3 ulike utfordringer som skal løses på reisen, når de neste gang lytter til historien må de velge en ny løsning på utfordringene de møter.
 
Dette gjør at barna i denne aldersgruppen kan høre historiene om igjen og om igjen, da de blir utfordret og stimulert i deres evne til se nye løsninger, være kreativit og danne stadig nye indre bilder. Slik utvikler og utvider historien seg fra gang til gang. 

Selv om historiene er en form for fantasireiser (med spesialkomponert bakgrunnsmusikk), har de flere formål og virkninger, utover det å "kun" være historier.
 
Gutt trøtt på skolen

Bivirkning: Historiene virker styrkende på selvfølelsen og selvtilliten

Historiene er skapt av Carsten Sommerskov, som er dansk forfatter og foredragsholder. Han begynte å utvikle historiene da han selv hadde en sønn, som trengte å få et ekstra løft til sin selvfølelse og selvtillit. Senere har det blitt mange nye historier, som etter hvert er utgitt på mange språk.

Historiene har senere vist seg å ha en positiv virkning på mange typer barn og utfordringer. Urolige barn, ADHD, ekstroverte og introverte barn, ekstra sensitive barn….
 
Kjøp nå
 
Historiene utvikler barnets evne til medfølelse gjennom at de får rolle som hjelper og utvikler omsorgsevnen for de folkeslag de møter på sin reise. De kjemper for det gode og blir styrket av egne positive sider gjennom gjentakende rosende bekreftelser.
 
Hva ville du selv si om det siste du fikk høre like før du sovnet var ting som: "Den oppgaven løste du flott", "Du er kjempeflink", "Du er fantastisk", "Du er et godt menneske", "Det er mange som er glad i deg", "Du er helt unik".
 
Det er akkurat det ditt barn får høre når godnatthistoriene snakker ditt barn i søvn. Derfor elsker alle barn disse historiene, hvor bivirkningen er et styrket selvbilde for ditt barn.

De erstatter ikke det foreldre og omsorgspersoner selv kan gi av dette, men er et forsterkende supplement. Å fylles opp av noe positivt, kan vel ikke ditt barn få nok av?
 
 
Jente og gutt avslappet

Barna sovner med et smil

Noe som har gledet mange barn og barneforeldre er at historiene har en veldig god effekt på å få barna til å finne roen ved leggetid og falle i søvn. 

Det finnes historier til bruk på dagtid og til leggetid. Alle historier starter med en behagelig og naturlig avspenning, men avslutningen er ulik på daghistoriene og godnatthistoriene.
 
I godnatthistoriene guides barnet lengre og lengre inn i drømmeland, mens underbevisstheten arbeider videre gjennom natten med de positive bekreftelser de har fått gjennom historien. Ditt barn sovner med et smil og vokner glad neste morgen.
 

Alle CD/mp3`er er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du er super god Covers

  Du er super god (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

 2. "Dine Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 598,00

  To: kr 748,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 3. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 598,00

  To: kr 748,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatthistorier.

 4. Glade Barn - Rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 5. Selvfølelse rabattpakke covers

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 6. Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke covers

  Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 7. "Du er helt unik" - Rabattpakke covers

  "Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier.

 8. Du er helt fantastisk Cover

  Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.

 9. Du er helt perfekt Cover

  Du er helt perfekt (8 - 12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Dobbelt CD/mp3 filer. Hvis ditt barn ikke vil gå i seng om kvelden er dette en virkelig god mulighet. Barn ber rett og slett om å få komme i seng for å høre den. Dobbel CD/mp3.

 10. Du kan Cover

  Du kan (8 - 12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  "Du kan" skaper selvfølelse og selvtillit, glede, indre ro og trivsel til barnet ditt.

 11. Du er helt unik Cover

  Du er helt unik (8-12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  "Du er helt unik" er til barn fra ca. 8 til 12 år. Slik som barnet opplever det, så er dette to gode og spennende historier, og barnet er selv hovedpersonen. I virkeligheten er det mentaltrening.

 12. Glad på skolen Cover

  Glad på skolen (8 - 12 år)

  From: kr 178,00

  To: kr 218,00

  Styrk trivslen i timerne, med vennerne og hæv samtidige det faglige niveau. Virker bedst i kombination med et eller flere af de andre produkter til samme aldersgruppe.

per side