Barn 8-12 år

Denne siden er flyttet til www.dittgladebarn.no

God selvfølelse og mindre søvnproblemer.

I seng tidsnok med et smil

  • "Du er klok"
  • "Du er dyktig"
  • "Det er mange som liker deg veldig godt"
  • "Du er en god venn"
  • "Du er helt perfekt".
 
 
Forestill deg, at du var midtpunktet i en forsamling, hvor alle snakket pent om deg. Det er akkurat det barnet ditt opplever i "historier der virker", som egentlig gir opptrening av selvfølelsen. Barnet ditt faller trygt i søvn med en følelse av å være elsket, ønsket og psykisk sterk.
 
Bestil her
 

Slik brukes "historier som virker"

Det er både godnatthistorier og "historier" til bruk om dagen. La barnet ditt legge seg med en av godnatthistoriene, så jobber underbevisstheten videre hele natten med å styrke selvfølelsen. Forskning viser, at vi kan lære mens vi sover. Brukt som godnatthistorier, løser historiene også en rekke søvnproblematikker, som for eksempel barn som ikke vil legge seg, barn som er redde om natten, barn som ikke vil sove alene osv. Om ettermiddagen fungerer historiene veldig bra, hvis barnet ditt trenger å slappe av etter skole/sfo. Eller bruk de i helgen. Start morgenen med en historie og barnet ditt starter helgen med et spesielt godt humør. I baksetet i bilen skaper de ro og motvirker kjedsomhet osv.
 
Carsten Sommerskov
 

35 års erfaring som fungerer

Carsten Sommerskov har lang erfaring i å styrke barns selvfølelse. Han er utdannet sykepleier, har tatt Mastery University og har en videreutdannelse i pedagogikk fra Aarhus universitet. Han ble for ca. 35 år siden alenefar for sin sønn, som dengang var 5 år gammel. Sønnen hans trengte å få styrket selvfølelsen sin etter foreldrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, dengang psykiatrisk sykepleier, studerte derfor hva som skulle til for å styrke barns selvfølelse. Han utviklet nye metoder til å hjelpe barn og kombinerte de med sovehjelp. Han blev grundleggeren av mentaltreningshistorier som styrker barns selvfølelse og selvtillit. Carsten Sommerskovs teknikker er nå utbredt over hele verden.
Les mer om Carsten Sommerskov
 
Bestil her
 

Trening av selvfølelse, oppleves som historier

Barnet ditt opplever det ikke som trening av selvfølelsen. Barnet ditt opplever det som historier, hvor barnet selv er hovedpersonen. Trening av selvfølelsen består av at barnet, som lever seg inn i historien, hele tiden blir verdsatt, rost og anerkjent som en del av historien. En god bieffekt av historiene er at barnet ditt opplever leggetid som noe positivt. Det er både dag- og godnatthistorier.
 
Stærk dreng
Smilende pige
 
Bestil her
 

Derfor virker det

Som en del av historiene skal barnet ditt løse forskjellige oppgaver. Barnet blir stilt overfor utfordringer, som hele tiden skal løses på nye måter. Anerkjennelsen for det barnet gjør, styrker selvtilliten. Anerkjennelsen for det barnet er, styrker selvfølelsen. Oppgavene skal løses på en ny måte, hver gang barnet ditt hører historiene - derfor vil barna gjerne høre de samme historiene mange ganger og det styrker selvfølelsen og selvtilliten som en selvoppfyllende profeti. Historierne virker altså ved repetisjon, repetisjon og repetisjon. Slik har du også lært å dekke bordet, sykle, skrive og regne. Nå skjer det automatisk. Slik blir ditt barns selvfølelse og selvtillit også styrket og automatisert.
 

Anbefalinger fra foreldre

Her er noen tilbakemeldinger fra fornøyde foreldre:
 
  • Mitt barn blir mer glad 
  • Mitt barn blir mer rolig 
  • Mitt barn faller lettere i søvn 
  • Mitt barn fikk styrket selvfølelsen
  • Mitt barn får styrket følelsen av å være elsket og ønsket

 

Her er en tilbakemelding fra en mamma: 

Min datter har hatt stor nytte av cd'ene når kvelden kommer og hun skal sove. Etter en vond periode med mobbing og skolebytte har selvtilliten og selvfølelsen vært helt knust og disse cd'ene har hjulpet henne til å finne roen om kvelden. Det har styrket hennes selvtillit og selvfølelse og hun bruker mindre og mindre tid på å få sove enn før. Glad jeg fant disse cd'ene, de hjelper faktisk.
 
- Kirsti
 
 Bestil her
 
 
 
Les mer 3 - 7 år
Hva skal jeg velge 8 - 12 år?
 
 

There are no products matching the selection.