Barn 8-12 år

God selvfølelse og mindre søvnproblemer.

I seng tidsnok med et smil

 • "Du er klok"
 • "Du er dyktig"
 • "Det er mange som liker deg veldig godt"
 • "Du er en god venn"
 • "Du er helt perfekt".
 
 
Forestill deg, at du var midtpunktet i en forsamling, hvor alle snakket pent om deg. Det er akkurat det barnet ditt opplever i "historier der virker", som egentlig gir opptrening av selvfølelsen. Barnet ditt faller trygt i søvn med en følelse av å være elsket, ønsket og psykisk sterk.
 
Bestil her
 

Slik brukes "historier som virker"

Det er både godnatthistorier og "historier" til bruk om dagen. La barnet ditt legge seg med en av godnatthistoriene, så jobber underbevisstheten videre hele natten med å styrke selvfølelsen. Forskning viser, at vi kan lære mens vi sover. Brukt som godnatthistorier, løser historiene også en rekke søvnproblematikker, som for eksempel barn som ikke vil legge seg, barn som er redde om natten, barn som ikke vil sove alene osv. Om ettermiddagen fungerer historiene veldig bra, hvis barnet ditt trenger å slappe av etter skole/sfo. Eller bruk de i helgen. Start morgenen med en historie og barnet ditt starter helgen med et spesielt godt humør. I baksetet i bilen skaper de ro og motvirker kjedsomhet osv.
 
Carsten Sommerskov
 

35 års erfaring som fungerer

Carsten Sommerskov har lang erfaring i å styrke barns selvfølelse. Han er utdannet sykepleier, har tatt Mastery University og har en videreutdannelse i pedagogikk fra Aarhus universitet. Han ble for ca. 35 år siden alenefar for sin sønn, som dengang var 5 år gammel. Sønnen hans trengte å få styrket selvfølelsen sin etter foreldrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, dengang psykiatrisk sykepleier, studerte derfor hva som skulle til for å styrke barns selvfølelse. Han utviklet nye metoder til å hjelpe barn og kombinerte de med sovehjelp. Han blev grundleggeren av mentaltreningshistorier som styrker barns selvfølelse og selvtillit. Carsten Sommerskovs teknikker er nå utbredt over hele verden.
Les mer om Carsten Sommerskov
 
Bestil her
 

Trening av selvfølelse, oppleves som historier

Barnet ditt opplever det ikke som trening av selvfølelsen. Barnet ditt opplever det som historier, hvor barnet selv er hovedpersonen. Trening av selvfølelsen består av at barnet, som lever seg inn i historien, hele tiden blir verdsatt, rost og anerkjent som en del av historien. En god bieffekt av historiene er at barnet ditt opplever leggetid som noe positivt. Det er både dag- og godnatthistorier.
 
Stærk dreng
Smilende pige
 
Bestil her
 

Derfor virker det

Som en del av historiene skal barnet ditt løse forskjellige oppgaver. Barnet blir stilt overfor utfordringer, som hele tiden skal løses på nye måter. Anerkjennelsen for det barnet gjør, styrker selvtilliten. Anerkjennelsen for det barnet er, styrker selvfølelsen. Oppgavene skal løses på en ny måte, hver gang barnet ditt hører historiene - derfor vil barna gjerne høre de samme historiene mange ganger og det styrker selvfølelsen og selvtilliten som en selvoppfyllende profeti. Historierne virker altså ved repetisjon, repetisjon og repetisjon. Slik har du også lært å dekke bordet, sykle, skrive og regne. Nå skjer det automatisk. Slik blir ditt barns selvfølelse og selvtillit også styrket og automatisert.
 

Anbefalinger fra foreldre

Her er noen tilbakemeldinger fra fornøyde foreldre:
 
 • Mitt barn blir mer glad 
 • Mitt barn blir mer rolig 
 • Mitt barn faller lettere i søvn 
 • Mitt barn fikk styrket selvfølelsen
 • Mitt barn får styrket følelsen av å være elsket og ønsket

 

Her er en tilbakemelding fra en mamma: 

Min datter har hatt stor nytte av cd'ene når kvelden kommer og hun skal sove. Etter en vond periode med mobbing og skolebytte har selvtilliten og selvfølelsen vært helt knust og disse cd'ene har hjulpet henne til å finne roen om kvelden. Det har styrket hennes selvtillit og selvfølelse og hun bruker mindre og mindre tid på å få sove enn før. Glad jeg fant disse cd'ene, de hjelper faktisk.
 
- Kirsti
 
 Bestil her
 
 
 
Les mer 3 - 7 år
Hva skal jeg velge 8 - 12 år?
 
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du er super god Covers

  Du er super god (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse, selvtillit og mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel. I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

 2. "Dine Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 598,00

  To: kr 748,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 3. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 598,00

  To: kr 748,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatthistorier.

 4. Glade Barn - Rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 5. Selvfølelse rabattpakke covers

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 6. Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke covers

  Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 7. "Du er helt unik" - Rabattpakke covers

  "Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier.

 8. Du er helt fantastisk Cover

  Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.

 9. Du er helt perfekt Cover

  Du er helt perfekt (8 - 12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Dobbelt CD/mp3 filer. Hvis ditt barn ikke vil gå i seng om kvelden er dette en virkelig god mulighet. Barn ber rett og slett om å få komme i seng for å høre den. Dobbel CD/mp3.

 10. Du kan Cover

  Du kan (8 - 12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  "Du kan" skaper selvfølelse og selvtillit, glede, indre ro og trivsel til barnet ditt.

 11. Du er helt unik Cover

  Du er helt unik (8-12 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  "Du er helt unik" er til barn fra ca. 8 til 12 år. Slik som barnet opplever det, så er dette to gode og spennende historier, og barnet er selv hovedpersonen. I virkeligheten er det mentaltrening.

 12. Glad på skolen Cover

  Glad på skolen (8 - 12 år)

  From: kr 178,00

  To: kr 218,00

  Styrk trivslen i timerne, med vennerne og hæv samtidige det faglige niveau. Virker bedst i kombination med et eller flere af de andre produkter til samme aldersgruppe.

per side