Hva skal jeg velge 3 - 7 år

Hva virker best?

Alle Cd'er og “downloads” er like gode til å styrke selvfølelsen og få barna til at slappe av, men dobbelt-CD'er er best, hvis barnet ditt har vansker med å falle i søvn om kvelden. Les om dobbelt-Cd'ene og mp3 “downloads” ved å klikke på bildene:
 
Barns selvfølelse
Mentaltrening til barn
 
Virkningen blir best hvis barn ditt selv får lov til å velge "historien", men de fleste barna kan godt like variasjon og det å ha noe å velge mellom. Det gir også en større sansynlighet for å treffe presist det som virker best på akkurat ditt barn. Derfor anbefales rabattpakkene:
 
Selvfølelse til ditt barn
Last ned selvfølelse til ditt barn
 

Mitt barn er 7 år, hva skal jeg velge?

Er barnet ditt 7 år bør du vurdere om du kanskje skal velge 8 - 12 års produktene. Du avgør det ved at vurdere om barnet ditt elsker å høre den samme historien igjen og igjen eller om barnet ditt gjerne vil utfordres ved selv å skulle forstille seg noe forskellig fra gang til gang. Det hender at barn på 6 år kan bruke produktene til 8 -12 åringene, men det er sjeldent en god idé.
 

Cd'er eller mp3 nedlastninger?

Umiddelbart er det noen fordeler med mp3 nedlastninger, utover at de er billigere. De blir aldri oppskrapt og hvis du tar en sikkerhetskopi er du sikret mot at de forsvinner ved et uhel. Du kan brenne en kopi på en Cd, hvis barnet ditt ikke har en mp3 avspiller til rådighet. 

Ipad og Iphone: Vær oppmerksom på at du må last ned til en PC og derefter overføre filene til en din iPad eller iPhone. Det er deretter lett å overføre filene. Det finnes en mulighet for å laste ned direkte til iPhone eller iPad, men da må du bruke en tilleggsapp som heter iZip (som du finner i apple sin appstore), da slipper du å gå via PC og kan høre på historiene via den appen. Hvorfor ligger de ikke på iTunes? Itunes tar 30% i kommisjon, så for å spare deg for den ekstra utgiften, er denne muligheten valgt fra. 
 
NYHET - spill av online akkurat som en app: Du kan nå logge inn på "Min side" hvor du kan spille av alle nedlastningsproduktene du har kjøpt. Ved enkelt å plassere et ikon på ditt barns enhet (også iPad/iPhone), så fungerer det akkurat som en app. Enkelt uten behov for å laste ned, men det krever internettforbindelse. Barnet klikker på ikonet og velger hvilke historie det ønsker å høre. (Enkel veiledning til hvordan det gjøres ligger inne på "Min side". 
 

Har du barn i begge aldersgrupper finnes også kombinasjonspakker. Se ulike rabattpakker for begge aldergrupper under her. 

 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Du er toppen" cover

  Du er toppen (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

 2. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier.

 3. "Dine Glade barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 4. "Glade barn" rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 5. "Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

  "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 6. "Du er god nok" rabattpakke

  "Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

 7. Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 8. "Du er herlig" cover

  Du er herlig (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......
  Dobbel CD/mp3.

 9. "Du er vidunderlig" cover

  Du er vidunderlig (3 -7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

 10. "Du er god nok" cover

  Du er god nok (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

 11. "Du er noe helt spesielt" cover

  Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  "Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

per side