Barn 3-7 år

Historier løser barns søvnproblemer

- og gir mere selvfølelse og selvtillit til ditt barn.

 
Du er god nok CD: Barnet opplever det som riktig gode historier, men det er avspenning og mentaltrening, som styrker selvfølelse og selvtillit.
Du er noe helt spesielt cd: En riktig god godnatthistorie og en tilsvarende historie til bruk om dagen styrker barnets selvfølelse.
 
"Du er noe helt spesielt", "Du er god nok", "Du er vidunderlig" og "Du er herlig"
er fire veldig gode CD'er/mp3`er med fantasireiser og visualisering for barn fra ca. 3 til ca. 7 år. Barn opplever de som veldig fine godnatthistorier, men det er mentaltrening - historier med virkning. Mens ditt barn er på vei inn i drømmeland og sovner styrkes barnets selvfølelse og selvtillit.

En kjempe god løsning hvis barnet ditt trenger å falle litt til ro eller bare trenger en godnatt historie, bare fordi det er hyggelig. Alle barn elsker det.
 
selvfølelse selvtillit
"Det enkle er ofte det beste". Alle kjenner dette reklame slagordet, hvorfor? Fordi det har vært gjentatt igjen og igjen og igjen. slik virker reklamer. Og sånn læres mange ferdigheter.

Denne metoden har vi alle brukt til at lære å skrive, lese, regne, sykle, spise med kniv og gaffel osv. Reklameindustrien bruker mange penger på å undersøke helt ned i minste detalj, hvordan man kan påvirker oss mennesker. All denne viten har vi brukt på en positivet måte i forhold til å styrke og oppbygge barnas selvfølelse, trivsel og selvtillit. 

Sånn trenes selvfølelse og selvtillit.

Denne metoden har vi alle brukt til at lære å skrive, lese og regne.
Denne metoden har vi alle brukt til at lære å sykle.
 
Teknikken er gjentakelse, igjen og igjen og igjen. En godnatt historie fra disse CD'er fungerer derfor på samme måte, ved hjelp av gjentakelse – godnatt historien skal høres igjen og igjen, og det elsker barn i denne aldersgruppe fra før av. Barnet er hovedpersonen i godnatt historien, hvor barnet hele tiden blir rost og verdsatt.

Så, mens barnet ditt hører disse godnatt historiene innkodes budskapene: "Du er god nok", "Du er noe helt spesielt", "Du er vidunderlig" osv. Ditt barn sovner lettere og underbevisstheten arbeider videre med de positive budskapene, mens barnet sover. Det finnes på CD`ene også daghistorie(r) som kan være fin å koble av til f.eks. etter skolen. 
selvfølelse selvtillit

Skap mer glede
Mer ro og harmoni
Barna sovner fortere

Positiv bivirkning: Barnet ditt våkner mere friskt og uthvilt om morgenen
 
"Alle liker meg" er en ekstra historie, som styrker selvfølelsen og selvtilliten
"Alle liker meg" er en ekstra historie, som styrker selvfølelsen og selvtilliten. Den følger gratis med når du kjøper rabattpakkene: "Du er god nok" og "Glade Barn".

Styrk barnet ditt for resten av livet - kjøp CD'er og pakketilbud

Her er en kort, men beskrivende e-mail fra en mor:

Hei.
Vi har for 14 dage siden kjøpt og fått tilsendt flg. " Du er god nok - du kan" - og den er super! Min datter ( som ellers har vanskeligheter med å sovne ) ligger nå helt (nesten) stille i sengen og lytter til cd-en. Hun sovner også uten problemer. Deilig for både henne og oss foreldre.

Jette H

PS. Mange barn spør om å legge seg for at høre historiene om kvelden.

Les mer om:
 
 
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Du er toppen" cover

  Du er toppen (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 368,00 CD: kr 448,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

 2. "Dine Glade barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 3. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Bonus cd/mp3 "Alle liker meg" og "Glad på skolen" følger gratis med i denne pakken

 4. "Glade barn" rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 5. Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 6. "Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

  "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 7. "Du er god nok" rabattpakke

  "Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 476,00

  Special Price Download: Pris: kr 348,00 CD: kr 428,00

  Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

 8. "Du er herlig" cover

  Du er herlig (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
  Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......
  Dobbel CD/mp3.

 9. "Du er vidunderlig" cover

  Du er vidunderlig (3 -7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
  Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

 10. "Du er noe helt spesielt" cover

  Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 228,00
  "Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

 11. "Du er god nok" cover

  Du er god nok (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 178,00 CD: kr 228,00
  Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

per side