Barn 3-7 år

Selvfølelse og sovehjelp til ditt barn

Sov godt og styrk selvfølelsen

 • "Du er skikkelig søt"
 • "Du er noe helt spesielt"
 • "Du er veldig god"
 • "Der er mange, som liker deg veldig godt"...
 
Dette er det siste barnet ditt hører, rett før turen går til drømmeland.
Vil du se barnet ditt falle i søvn med et smil om munnen?
Vil du høre barnet ditt si til deg: "Jeg elsker deg, du er den beste".
 
 

Slik bygges god og sunn selvfølelse og selvtillit

"Ali kaffe kurerer gruff". De fleste kjenner denne reklamen. Hvorfor? Fordi den har vært gentatt igjen og igjen og igjen. Slik fungerer reklame og slik læres mange ferdigheder. Den metoden vi alle har brukt til å lære og skrive, lese, regne, sykle, spise med kniv og gaffel osv. Reklameindustrien bruker mange penger på å undersøke helt ned i den minste detalj, hvordan man påvirker oss mennesker. All den kunnskapen har vi brukt til å påvirke barn til bedre selvfølelse, trivsel og selvtillit.
 

Slik brukes "historier som virker"

Det er "historier" til bruk om dagen og "godnatthistorier". Mens ditt barn sover styrkes ditt barns selvfølelse . Historiene fungerer veldig godt hvis ditt barn trenger og falle til ro. Bruk dem om eftermiddagen, gi barnet ditt en pause etter en lang dag med mange inntrykk. Bruk de når barnet ditt kommer sliten hjem og trenger og lade opp. Bruk de som godnatthistorier og si farvel til problemer ved sengetid. Opplev at barnet ditt faller i søvn på en god måte og sover trygt og rolig hele natten. Alle barn elsker det.
 
Lære at køre på cykel.
 

Bestil knap

 
Carsten Sommerskov
 

35 års erfaring som fungerer

Carsten Sommerskov har lang erfaring i å styrke barns selvfølelse. Han er utdannet sykepleier, har tatt Mastery University og har en videreutdannelse i pedagogikk fra Aarhus universitet. Han ble for ca. 35 år siden aleneforeldre for sønn på bare 5 år. Sønnen hans trengte å styrke selvfølelsen etter foreldrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, som dengang var psykiatrisk sykepleier, studerede derfor, hva som skulle til for å styrke barns elvfølelse. Han utviklet nye metoder for å hjelpe barn og kombinerte dem med sovehjelp. Han ble grunnleggeren av mentaltreningshistorier, som styrker barns selvfølelse og selvtillit. Carsten Sommerskovs teknikker er utbredt over hele verden
Les mer om Carsten Sommerskov
 

Derfor virker det

Teknikken er gjentagelse, igjen og igjen og igjen. En godnatthistorie fra disse CD'er/MP3 filer fungerer derfor på samme måte ved hjelp av gjentagelse. Godnatthistorien skal høres igjen og igjen. Det elsker allerede barn i denne aldersgruppen. Barnet er hovedpersonen i godnatthistorien, hvor barnet hele tiden blir rost og verdsatt. Mens ditt barn hører godnatthistorier innkodes budskapene: "Du er god nok", "Du er noe helt spesielt" osv. Barnet ditt faller lettere i søvn og underbevisstheten jobber videre med de positive budskapene, mens barnet sover. Positiv bivirkning: Barnet ditt våkner mer opplagt og uthvilt morgenen etter.
Slik fungerer det
 
 
Her er en av de mange tilbakemeldingene vi får:
 
Jeg har kjøpt GLEDE-ENERGI-SELVFØLELSE til min datter på 16år, og DU ER TOPPEN til min sønn på 4 år de har hatt stor glede av disse oppløftende cd'ene, fremskritt vedr. sine utfordringer samt roligere kveldsstunder og de har lettere for å sovne. 
Stemmen som leser de gode ordene er riktig behagelige, og jeg anbefaler disse på se sterkeste både til private, institusjoner, skoler, barnehager etc.
 
Yvonne Skrukli Westbryhn
 
 
P.S. Mange barn vil legge seg om kvelden for å høre historierne.
 
 
Hva skal jeg velge 3 - 7 år?
Les mer 8 - 12 år?

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Du er toppen" cover

  Du er toppen (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 698,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

 2. "Dine Glade barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 3. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 1 112,00

  Special Price Download: Pris: kr 598,00 CD: kr 698,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier.

 4. "Glade barn" rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 5. Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 6. "Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

  "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 7. "Du er god nok" rabattpakke

  "Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  Regular Price: kr 576,00

  Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

  Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

 8. "Du er herlig" cover

  Du er herlig (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......
  Dobbel CD/mp3.

 9. "Du er god nok" cover

  Du er god nok (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

 10. "Du er vidunderlig" cover

  Du er vidunderlig (3 -7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

 11. "Du er noe helt spesielt" cover

  Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

  Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 258,00
  "Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

per side