Barn 3-7 år

Denne siden er flyttet til www.dittgladebarn.no

Selvfølelse og sovehjelp til ditt barn

Sov godt og styrk selvfølelsen

  • "Du er skikkelig søt"
  • "Du er noe helt spesielt"
  • "Du er veldig god"
  • "Der er mange, som liker deg veldig godt".
 
Dette er det siste barnet ditt hører, rett før turen går til drømmeland.
Vil du se barnet ditt falle i søvn med et smil om munnen?
 
 
 

Slik bygges god og sunn selvfølelse og selvtillit

"Ali kaffe kurerer gruff". De fleste kjenner denne reklamen. Hvorfor? Fordi den har vært gjentatt igjen og igjen og igjen. Slik fungerer reklame og slik læres mange ferdigheder. Den er den metoden vi alle har brukt til å lære å skrive, lese, regne, sykle, spise med kniv og gaffel osv. Reklameindustrien bruker mange penger på å undersøke helt ned i minste detalj, hvordan man kan påvirke oss mennesker. All den kunnskapen har vi brukt til å påvirke barn til bedre selvfølelse, trivsel og selvtillit.
 

Slik brukes "historier som virker"

Det er "historier" til bruk om dagen og "godnatthistorier". Mens ditt barn sover styrkes ditt barns selvfølelse. Historiene fungerer veldig godt når ditt barn trenger å roe sig ned. Bruk de om ettermiddagen, når barnet ditt kommer sliten hjem og trenger å lade opp etter en lang dag med mange inntrykk, og bruk de som godnatthistorier. Opplev at barnet ditt faller i søvn på en god måte og sover trygt og rolig hele natten.
 
Lære at køre på cykel.
 

Bestil knap

 
Carsten Sommerskov
 

35 års erfaring som fungerer

Carsten Sommerskov har lang erfaring i å styrke barns selvfølelse. Han er utdannet sykepleier, har tatt Mastery University og har en videreutdannelse i pedagogikk fra Aarhus universitet. Han ble for ca. 35 år siden alenefar for sin søn på 5 år. Sønnen hans trengte å styrke selvfølelsen etter foreldrenes skilsmisse.

Carsten Sommerskov, som dengang var psykiatrisk sykepleier, studerte derfor hva som skulle til for å styrke barns selvfølelse. Han utviklet nye metoder for å hjelpe barn, og kombinerte dem med sovehjelp. Han ble grunnleggeren av mentaltreningshistorier, som styrker barns selvfølelse og selvtillit. Carsten Sommerskovs teknikker er utbredt over hele verden.
Les mer om Carsten Sommerskov
 

Derfor virker det

Teknikken er repetisjon, igjen og igjen og igjen. En godnatthistorie fra disse CD'er/MP3 filer fungerer derfor på samme måte ved hjelp av gjentakelse. Godnatthistoriene skal høres igjen og igjen. Det elsker allerede barn i denne aldersgruppen. Barnet er hovedpersonen i godnatthistorien, og vil oppleve å bli rost og verdsatt. Mens ditt barn hører godnatthistorier innkodes budskapene: "Du er god nok", "Du er noe helt spesielt" osv. Barnet ditt faller lettere i søvn og underbevisstheten jobber videre med de positive budskapene, mens barnet sover. Positiv bivirkning: Barnet ditt våkner mer opplagt og uthvilt morgenen etter.
Slik fungerer det
 
 
Her er en av de mange tilbakemeldingene vi får:
 
Jeg har kjøpt GLEDE-ENERGI-SELVFØLELSE til min datter på 16 år, og DU ER TOPPEN til min sønn på 4 år. De har hatt stor glede av disse oppløftende cd'ene, fremskritt vedr. sine utfordringer samt roligere kveldsstunder og de har lettere for å sovne. 
Stemmen som leser de gode ordene er riktig behagelige, og jeg anbefaler disse på det sterkeste både til private, institusjoner, skoler, barnehager etc.
 
Yvonne Skrukli Westbryhn
 
 
P.S. Mange barn vil legge seg om kvelden for å høre historierne.
 
 
Hva skal jeg velge 3 - 7 år?
Les mer 8 - 12 år?

There are no products matching the selection.