Anbefalinger fra foreldre

 

Hei

For en måned siden kjøpte vi CD'en "Du er god nok", hvor der er to gode historier på.
Våres eldste datter på 4.½ år elsker å høre godnatt historien. Det hender også at jeg selv sovner til den koselige historien.
Det er viktig for meg, at mine barn får mere selvfølelse og selvtillit enn jeg hadde, og jeg er overbevist om, at historiene på CD'en kan gi et lite skubb i den riktige retning.
 
Lars
--------------

Hei

Ungene var strålende fornøyd med de første cd`ene. Minste gutten hadde tapet igjen cd spilleren sin morgenen etter, "denne cd'en vil jeg høre på for bestandig"

Tusen takk!

PS Jeg har nå også bestillt den største pakken der skole cd'en er med. 

Mvh Lisa Antonsen

-------------
 
Hei
Våres eldste datter har hatt problemer med å falle i søvn om kvelden. Jeg snakket med en god vennine om det og hun anbefalte meg å bruke Carsten Sommerskov cd´ene, da hennes datter har hadde hatt stor gagn av historiene. 

Jeg lastet ned, først den stor pakken til barn fra 8-12 år, og ble så overrasket over "virkningen" at jeg kort tid etter lastet pakken til de 3-7 årige. 

Allerede etter 2 kvelder kunne jeg merke en forskjell på vår 8 år gamle sønn. Han våknet glad opp om morgenen og det gikk letter enn ellers å komme seg ut av døren. På SfO hadde de også merket en forskjell. Han var blitt roligere og på en måte synes da at han hvilte mer i seg selv (dette sa de helt av seg selv, uten at jeg hadde fortalt noe om historiene).
Nå er vi kommet dit at det er han selv som kommer og spørr om han kan få høre en historie. Det er så fint sier han, det handler kun om meg. 

Våres eldste datter (11 år) vil ikke helt innrømme at historiene hjelper henne til å slappe av og ikke tenke på alt mulig når hun skal sove, men hun klager heller ikke når jeg setter dem på. 
Den yngste (5 år) spørr også etter historier hver kveld og vil helst høre den med nissene. Nesten hvor morgen får jeg et referat. 
Jeg anbefaler gjerne historiene til alle jeg møter, for det er virkelig noe som mange/alle barn kan få stor glede av. Jeg er  dypt takknemlig for at min vennine presenterte dem for meg


Med vennlig hilsen Lisbeth Rasmussen
 
Kjøp nå
 
------------

Min datter på 6 år har alltid hatt det vanskelig med å falle til ro om kvelden. Det til tross av at jeg skapte ro og fortalte en historie innen hun skulle sove. Klokken kunne ofte bli 21:30 før hun sovnet. Jeg bestluttet meg derfor å spille Cd`en "Du er helt spesiel". Den er bare god og hun ber selv om å få høre den hver kveld. 

Først og fremst så sovner hun etter en halv time. Det vil si kl. 10:00. Cd`en er også hyggelig med rolig og deilig musikk og en god/positiv historie, som barnet selv kan bygge videre på. Dessuten lærer den barnet hvordan hun skal slappe av, noe jeg synes gjør den ekstra god. Jeg kan varmt anbefale den. Jeg vil gjerne takk deg fordi du har utgitt denne cd`en. For meg og min datter har den skap ro om kveldene og en mye mer uthvilt jente neste dag. 

Vennlig hilsen
Marianne Daugaard-Hansen 
--------------

Jeg kjøpte cd`en "Du er noe helt spesielt" til min datter Cecilie på 4½ for en måned siden, fordi hun hadde hatt det vanskelig med å falle i søvn i en lengre periode. I tilllegg er hun en veldig følsom jente som har noen utfordringer som gjør hverdagen ordentlig vanskelig for henne. 

Det kunne normalt ta 1 time til 1½ før hun falt i søvn. Hun lå å snudde og vred seg, gråt og var overbevisst om at hun ikke kunne sove. Den første kvelden vi satte cd`en på hørte vi ikke en lyd fra henne. Hun sov rett og slett! Leggingen er blitt så mye lettere. Hun går bortimot de flest kvelder glad i seng selv og ber om å få høre en historie.

Utover det kan vi merke en positiv effekt i hverdagen også. Vi har fått et gladere barn og det smitter selvfølgelig over på hele familien. 

Mvh. Karina Gullberg
---------------
Barna våres er noen små vilbasser og hadde vanskelig med å falde til ro på kvelden, når de skulle sove. De hadde vansker med å konsentrerer seg, fordi de skulle se og høre alt.

Jeg så Carsten Sommerskovs CD'er i en nettbutikk, hadde aldri hørt om dem, men jeg kjøpte dem på stedet, for jeg kunne intuitivt merke, at dette her var det riktige for barna våres.

De hører CD'ene hver kveld, når de skal sove og de sovner fort, og sover rolig igjennom hele natten, de kommer ikke løpende ned til oss mer, men har en god nattesøvn og en roligere og mere avslappet tilgang til livet.

Min sønn sa, etter å ha hørt den første gang: "den er kun laget til barn og han snakker rett til meg". Jeg er ikke et sekund i tvil om at barna våres tror mere på seg selv og er mer seg selv, enn de var før. CD'ne har en stor betydning i barna våres liv og vi er veldig takknemlige for dem.


Sidsel Ambrosius
--------------- 
 
Les også hva Barnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup skriver om produktene
 
 
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. Du er toppen Covers

  Du er toppen (3 - 7 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  NYHET!
  Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene.

 2. "Dine Glade Barn" - Rabattpakke covers

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 598,00

  To: kr 748,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon.

 3. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 598,00

  To: kr 748,00

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatthistorier.

 4. Glade Barn - Rabattpakke covers

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....

 5. Selvfølelse rabattpakke covers

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...

 6. "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke covers

  "Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

 7. "Du er god nok" - Rabattpakke covers

  "Du er god nok" - Rabattpakke (3 - 7 år)

  From: kr 378,00

  To: kr 468,00

  Deilige fantasireiser skaper god nattesøvn og mer selvfølelse til barnet ditt. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier... Gratis: "Alle liker meg" med Nissene.

 8. Du er herlig Cover

  Du er herlig (3 - 7 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......
  Dobbel CD/mp3.

 9. Du er vidunderlig Cover

  Du er vidunderlig (3 -7 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Godnatt mitt barn og sov søtt. Så er det slutt med lange og slitsomme leggesituasjoner. Ekstra pluss: Ditt barn styrker sin selvfølelse mens det sover. Dobbel CD/mp3.

 10. Du er god nok cover

  Du er god nok (3 - 7 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Den ene historien er laget som en godnatthistorie, og etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig med at barnets selvtillit og selvfølelse styrkes.

 11. Du er noe helt spesielt cover

  Du er noe helt spesielt (3 - 7 år)

  From: kr 228,00

  To: kr 298,00

  "Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn. Den ene historien er samtidig fortalt som en godnatt historie

per side